Connect with us

Cinenews

Se filmeaza sequel la Call Me By Your Name

Iata o veste extrem de buna pentru fanii filmului Call Me By Your Name. Se filmeaza o a doua parte a acestei pelicule, iar vestea a fost confirmata de insusi regizorul Luca Guadagnino.

Publicat

pe

Se filmeaza sequel la Call Me By Your Name

Fanii filmului Call Me By Your Name, lansat in anul 2017, au astazi parte de o veste foarte buna. Se filmeaza un sequel in care vor juca Timothee Chalamet si Armie Hammer. Vestea a fost confirmata de regizorul Luca Guadagnino. Acesta a regizat primul film si va semna regia si la partea a doua.

Povestea filmului este inspirata de cartea cu acelasi nume lansata in 2007 de autorul american Andre Aciman. Actiunea se desfasoara in Italia anilor 80 si spune povestea relatiei dintre Elio Perlman si Oliver.

Scriitorul Andre Aciman a lansat intre timp o a doua carte despre aceeasi poveste, intitulata Find Me. Cel mai probabil, noul film va fi inspirat din acest volum. Acesta exploreaza relatia dintre Elio si Oliver la mai bine de un deceniu mai tarziu. Focusul este insa pe tatal lui Elio, care incepe o poveste de dragoste cu o femeie mult mai tanara decat el.

In anul 2018, Timothee Chalamet a castigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor gratie rolului sau din Call Me By Your Name.

Filmarile vor intarzia insa o perioada din cauza pandemiei de Coronavirus.

Timothee Chalamet, intervievat de Harry Styles

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *