Connect with us

Cinenews

Se filmează un nou Dirty Dancing – VIDEO

Dirty Dancing, celebrul film din anii 80, va avea o continuare. În prezent se filmează un lung-metraj de 3 ore ce va fi difuzat de postul american ABC. Iată despre ce este vorba!

Publicat

pe

Se filmează un nou Dirty Dancing

Dirty Dancing este unul din cele mai cunoscute filme din anii 80. Dansul de la finalul producției, cel puțin, efectuat de Patrick Swayze și Jennifer Grey, pe piesa Time of My Life, a devenit una din scenele adorate de adolescenții de pretutindeni. În prezent se pregătește un nou lung metraj axat pe clasica poveste.

De această dată va fi un film de trei ore ce va fi difuzat de canalul american ABC. Noua producție îi are în rolurile principale pe Colt Prattes și Abigail Breslin, iar în distribușie se mai află și Debra Messing, Sarah Hyland și Bruce Greenwood. Iatp câteva fotografii până la premiera din 24 mai.

RP from @smiling_for_breslin 🎶at Kellerman’s the friendships last long as the mountain stands🎶 #DirtyDancing

A post shared by Dirty Dancing (@dirtydancingtvevent) on

You all begged for it…. So here’s your first sneak peak photos from #DirtyDancing 🍉🍉🍉 @abbienormal9 @coltprattes @therealsarahhyland @nicolescherzy @beaucaspersmart @therealdebramessing @treveinhorn @kateylous

A post shared by Dirty Dancing (@dirtydancingtvevent) on

Advertisement

#DirtyDancing

A post shared by Dirty Dancing (@dirtydancingtvevent) on

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.