Connect with us

Cinenews

Se lansează film despre imperiul Gucci. Lady Gaga joacă în el!

Lady Gaga revine pe marele ecran. După succesul pe care l-a avut ca actriță în pelicula A Star Is Born, artista va juca acum alături de Adam Driver în House of Gucci, noul film despre imperiul fashion Gucci.

Publicat

pe

Se lansează film despre imperiul Gucci. Lady Gaga joacă în el!

Lady Gaga se pregătește intens pentru revenirea pe marele ecran. La aproximativ 3 ani după succesul înregistrat ca actriță în filmul A Star Is Born, Gaga a semnat un nou contract important la Hollywood. Astfel, artista face parte din distribuția peliculei House of Gucci, film ce spune povestea uneia dintre cele mai faimoase familii din industria fashion.

Regizat de Ridley Scott, filmul spune povestea asasinării lui Maurizio, nepotul celebului designer Guccio Gucci.

Lady Gaga va juca rolul fostei soții a lui Maurizio Gucci.

Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Maurizio care a fost judecată și condamnată pentru complotul asasinării sale în 1995. Ea a stat după gratii timp de 18 ani înainte de a fi eliberată în 2016. Filmul este programat să se lanseze chiar în toamna anului acesta.

Gaga va juca alături de Adam Driver

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Însăși Lady Gaga a postat zilele trecute, pe rețelele de socializare, o fotografie surprinsă pe platourile de filmare ale House of Gucci. În imagine, artista apare alături de partenerul ei din film, actorul Adam Driver.

Distribuția include alți grei de la Hollywood

În distribuția House of Gucci se regăsesc nume precum Al Pacino, Jared Leto și Jeremy Irons. De asemenea, îi vom vedea în film pe Jack Huston, Reeve Carney, Camille Cottin, Eva Moore, Youssef Kerkour și Florence Andrews.

Costume wow

Mai multe fotografii paparazzi au apărut de pe platourile House of Gucci, iar concluzia este una singură. Vom fi fără doar și poate cuceriți de ținutele retro și povestea incredibilă.

Advertisement

Lady Gaga poartă niște ținute extrem de reușite și stilul retro o prinde de minune!

Lady Gaga joaca in noul film despre Gucci, dupa ce a pierdut rolul Donatellei Versace

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *