Connect with us

ADPM Health

Se lansează ore gratuite de Kangoo Jumps online. Cum te poți antrena de acasă!

Kinga Sebestyen pregătește o modalitate utilă și gratuită pentru orice persoană, de oriunde, de a urma ore de Kangoo Jumps chiar dacă nu poate merge la sală sau este înscrisă în clase de acest tip.

Publicat

pe

Se lansează ore gratuite de Kangoo Jumps online. Cum te poți antrena de acasă!

Regina Kangoo Jumps a creat o echipă extinsă de instructori și presenteri din mai multe țări și va ține, timp de o lună, antrenamente online gratuite. Totul se va derula în cadrul unui grup de Facebook la care pot adera toți cei care au ghete Kangoo Jumps și sunt interesați să facă acest tip de sport pentru a slăbi, a-și tonifia silueta și a-și menține o stare de sănătate excelentă.

“În timpul restricțiilor pandemiei am înțeles cât de important este să comunicăm online. Am avut mii de persoane care ne-au scris întrebându-ne cum pot face antrenamentele în continuare în condițiile în care sălile erau închise. Atunci le-am oferit câteva tutoriale video online, iar acum, chiar dacă restricțiile pandemiei au fost ridicate, sunt încă foarte multe persoae care vor să facă Kangoo Jumps, dar nu au săli și ore de acest tip în localitățile lor.

Am creat astfel un grup de Facebook la care poate adera oricine este interesat și unde instructori și presenteri din toată lumea vor ține ora gratuite timp de o lună. În acest mod, cei de acasă vor putea face Kangoo Jumps corect, îndrumați de instructori specializați. Am gândit această modalitate de comunicare chiar și acum când multe dintre săli sunt deschise. Ai opțiunea de a merge la clase offline, unde există, sau, dacă nu poți ori nu ai timp, poți face de acasă, online, pe termen lung. Trebuie doar să ai ghete Kangoo Jumps originale, și aici insist pentru că pe piață există foarte multe produse contrafăcute care nu sunt conforme și pot afecta articulațiile și coloana. Cine are mai multe întrebări despre ghete și despre clasele Kangoo Jumps online, îmi poate scrie pa paginile mele de socializare”, spune Kinga Sebestyen.

Orele vor fi ținute de instructori din mai multe țări

Romania
Anfimov Rita
Bratu Cristiana
Bujor Elena
Bumbeneci Dana
Chis Carla
Czombos Adelina
David Monica
Dragoiu Cristina
Grunesz Ramona
Marica Ildiko
Nica Maria
Nicolescu Ilona
Pascau Maria

Bulgaria:

Vanya Ilieva
Mario Postalov

Croatia:

Albena Peteva Bakic
Serbia:

Dusica Kovjanic

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)