Connect with us

Stiri externe

Se lansează sezonul 4 din Emily în Paris. Ce se știe până acum!

Fanii serialului Emily in Paris au așteptat cu nerăbdare noi aventuri ale protagonistei lor preferate, Emily Cooper, interpretată de talentata Lily Collins. După aproape doi ani de la lansarea sezonului trei, așteptarea este pe cale să ia sfârșit. Iată ce știm până acum despre noul sezon!

Publicat

pe

Se lansează sezonul 4 din Emily în Paris. Ce se știe până acum!

Netflix a anunțat că sezonul patru din Emily in Paris va debuta în această vară. Serialul promite să vină cu noi întorsături de situație și momente pline de farmec în capitala franceză.

Sezonul trei al serialului „Emily in Paris” a fost lansat în decembrie 2022. În această vară, nerăbdarea fanilor va fi răsplătită: prima parte a sezonului patru va fi disponibilă pe Netflix începând cu 15 august, iar cea de-a doua parte va urma pe 12 septembrie.

Această structurare în două părți le va permite fanilor să savureze mai îndelung aventurile lui Emily.

În centrul poveștii se află Emily Cooper, o americancă tânără care se mută la Paris pentru a ajuta filiala franceză a companiei de marketing pentru care lucrează. De-a lungul sezoanelor anterioare, Emily s-a confruntat cu numeroase provocări profesionale și personale. Ea a reușit să se adapteze și să găsească soluții ingenioase la toate problemele ce i-au apărut în cale.

Un element central al noului sezon va fi relația profesională și personală cu Alfie, interpretat de Lucien Laviscount. Indiferent de direcția în care vor evolua lucrurile între Emily și Alfie, provocările profesionale nu vor lipsi. Astfel, Emily va trebui să găsească modalități de a colabora eficient cu el.

Fanii se pot aștepta să revadă personajele îndrăgite din sezoanele anterioare. Lily Collins revine în rolul principal, aducând din nou la viață farmecul și carisma lui Emily Cooper. Alături de ea, vor apărea Ashley Park în rolul prietenei sale, Mindy, Lucas Bravo ca Gabriel, Camille Razat în rolul Camillei, Philippine Leroy-Beaulieu ca Sylvie, Samuel Arnold în rolul lui Julien și Bruno Gouery ca Luc.

Relațiile complexe și prieteniile dezvoltate de-a lungul sezoanelor vor continua să evolueze.

„Emily in Paris” a captivat audiența nu doar prin poveste, ci și prin prezentarea idilică a Parisului. De la modă la gastronomie, cultura pariziană joacă un rol esențial în acest serial. Sezonul patru promite să continue această explorare vizuală și culturală a capitalei franceze, oferind spectatorilor o evadare fascinantă într-un oraș plin de viață și de culoare.

Așadar, pregătiți-vă să călătoriți din nou în Paris alături de Emily Cooper în această vară. Sezonul patru al serialului „Emily in Paris” va aduce noi aventuri, provocări și momente memorabile, toate în decorul romantic al Parisului.