Connect with us

Stiri externe

Se pregătește sezonul 3 din Bridgerton. Ce știm până acum!

Vești bune pentru fanii serialului Bridgerton de pe Netflix. Producția va mai avea cel puțin încă două sezoane. În prezent, se pregătește sezonul 3 din Bridgerton! Iată tot ce știm până în prezent!

Publicat

pe

Se pregătește sezonul 3 din Bridgerton. Ce știm până acum!

Netflix a anunțat, încă dinaintea lansării celui de-al doilea sezon, faptul că Bridgerton va continua cu sezoanele trei și patru. Asta arată faptul că platforma de streaming are mare încredere în succesul acestui proiect.

Ce se va întâmpla în sezonul 3 din Bridgerton?

Lady Whistledown a dezvăluit că sezonul 3 va fi despre ea și povestea ei de dragoste. Însăși actrița Nicola Coughlan, care o interpretează pe Penelope Featherington, a dat această veste. Astfel, următorul sezon va fi o incursiune în povestea de dragoste dintre Penelope și Colin. Diferit de a treia carte a Juliei Quinn, care se concentrează pe Benedict Bridgerton. Abia cel de-al patrulea volum este despre Penelope și Colin.

Producția este în curs de desfășurare, dar ar putea fi amânată

Printr-o postare pe social media, Netflix a confirmat faptul că filmările pentru noul sezon au început deja. Cu toate acestea, în prezent există zvonuri că producția pentru sezonul trei ar putea fi amânată. Motivul? Shonda Rhimes, creatoarea acestui show, nu este prea mulțumită de scenariu. Schimbările de scenariu vor însemna automat întârzieri ale filmărilor.

Când va fi lansat noul sezon?

Nu a fost anunțată încă o dată de lansare pentru următorul sezon. Sezonul anterior a fost lansat pe data de 25 martie. Rămâne de văzut dacă tot în primăvară vom putea urmări și acest nou sezon sau nu.

E bine de știut că, în total, sunt opt frați Bridgerton și opt cărți. Timpul va spune dacă seria Netflix va avea și ea opt sezoane.

Cine va face parte din distribuție?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

Jonathan Bailey, alias Anthony Bridgerton, a confirmat că va juca și în sezonul al treilea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hannah Dodd (@hannahfkdodd)

Se va alătura și Hannah Dodd, care o va înlocui pe Ruby Stokes în rolul Francescăi Bridgerton.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hannah New (@hannahnewuk)

Presa internațională scrie că Hannah New, actrița principală din Black Sails, s-a alăturat distribuției pentru a o interpreta pe Lady Tilley Arnold.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Regé-Jean Page (@regejean)

Regé-Jean Page ar putea reveni

Momentan circulă zvonuri că Ducele de Hastings s-ar putea întoarce în lumea Bridgerton pentru sezonul următor. Se pare că au existat în ultima vreme discuții între el și producătorii show-ului.