Connect with us

Cinenews

Se pregătește un nou film Joker. Lady Gaga va avea un rol!

Filmul Joker a obținut încasări record de peste 1 miliard de dolari în anul 2019, atunci când a fost lansat. Iată că acum fanii din întreaga lume au un motiv de bucurie. Se pregătește partea a doua a filmului. Un musical în care va juca și Lady Gaga.

Publicat

pe

Se pregătește un nou film Joker. Lady Gaga va avea un rol!

În 2019, Joker a fost unul dintre cele mai urmărite filme în cinematografe. A obținut atunci încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial. Acum, este oficial. Pelicula va avea parte de un sequel.

Vestea și mai bună este că în el va juca și Lady Gaga. Chiar ea a confirmat această informație printr-o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Advertisement

„Joker: Folie à Deux 10.04.24″, a scris ea pe social media. Mesajul este însoțit de un clip în care apare silueta lui Joaquin Phoenix (Joker) și încă o siluetă misterioasă. Ar fi vorba despre Harley Quinn, partenera acestuia, rol pe care chiar Gaga ar urma să îl joace.

Se pare că acțiunea filmului se va desfășura într-un univers separat de cel al filmelor Suicide Squad. Acolo unde rolul lui Harley Quinn este jucat de Margot Robbie.

În 2020, Joaquin Phoenix a câștigat primul său Oscar pentru rolul din Joker. De data aceasta, filmul va fi un musical.

Advertisement

Filmul Joker, campion la incasari! A castigat 234 de milioane de dolari in doar 3 zile!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *