Connect with us

Stiri Interne

Se reunește trupa Hi-Q?

Dana Nălbaru a vorbit recent despre posibilitatea reunirii trupei din care a făcut parte alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. O trupă fenomen care s-a bucurat de foarte mare succes. Se reunește trupa Hi-Q?

Publicat

pe

Se reunește trupa Hi-Q?

Dana Nălbaru a devenit celebră la sfârșitul anilor 90, odată cu lansarea trupei Hi-Q. Artista a făcut parte din acest proiect alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Cei trei s-au bucurat de un succes extraordinar, iar toate piesele lor deveneau instant hituri. În anul 2003, când trupa încă era pe val, Dana a luat decizia de a părăsi grupul în urma unor discuții aprinse avute cu colegii ei de atunci. Recent, ea a vorbit despre acest episod în cadrul podcastului Fain și Simplu al lui Mihai Morar.

„Prima dată când am plecat din Hi-Q au fost între noi niște tensiuni destul de serioase. Ăsta a fost și motivul pentru care s-a spart trupa în momentul când aveam cel mai mare succes. Toată lumea m-a înjurat”, a declarat Dana Nălbaru.

Advertisement

Șapte ani mai târziu însă, în 2010, trupa s-a reunit în formula inițială. Doar patru ani a durat minunea, până când Dana, Florin și Mihai au decis că e timpul să o ia din nou pe drumuri separate. În ultima vreme, reunirea trupelor ce au avut cândva succes a devenit o adevărată modă. După 3 Sud Est și Andre, recent s-au reunit și fetele din trupa A.S.I.A. În acest context, mulți s-au întrebat dacă există posibilitatea ca același lucru să se întâmple și cu Hi-Q.

Din păcate însă, răspunsul Danei a fost destul de clar.

„Ne-am despărțit de la sine, a fost un moment în care toți trei am spus că e momentul să ne oprim datorită vârstei. Nu vorbim foarte des, dar dacă ne întâlnim, vorbim, deci suntem ok. Eu nu aș vrea să mă întorc în a fi persoană cunoscută, persoană publică. Nu cred că își doresc nici ei, sinceră să fiu. Ce a fost a fost foarte bine la momentul respectiv”, a declarat ea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *