Connect with us

Cinenews

Se termină Emily in Paris sau urmează noi sezoane?

Netflix a început anul cu o veste foarte bună pentru fanii Emily in Paris. Serialul nu se oprește după sezonul 2. Nici măcar după sezonul 3! Producția a fost reînnoită cu încă două sezoane pentru care filmările vor începe cât de curând.

Publicat

pe

Se termină Emily in Paris sau urmează noi sezoane?

Emily in Paris revine! Netflix a reînnoit îndrăgitul serial cu încă două sezoane. Mai exact, este cert că vor exista sezoanele 3 și 4.

Vestea vine după ce sezonul 2 a fost lansat pe 22 decembrie. A înregistrat rapid audiențe record. Se află pe locul 2 în topul celor mai urmărite seriale în limba engleză vreodată pe Netflix. Pe locul 1 se situează sezonul 2 din The Witcher.

A fost, de asemenea, cel mai popular serial de comedie al platformei din 2020. Primul său sezon a fost vizionat de 58 de milioane de familii în prima lună de la lansare.

Emily in Paris urmărește personajul omonim interpretat de Lily Collins. O tânără ambițioasă, director de marketing la Chicago, care primește jobul de vis în romanticul Paris.

Sezonul doi o prezintă mai înrădăcinată în viața din capitala Franței. Emily pare că cunoaște mai bine orașul, dar încă se luptă cu adaptarea la stilul francezilor. După ce e implicată într-un triunghi amoros buclucaș, Emily este hotărâtă să se concentreze pe muncă. Lucrurile devin însă mai complicate pe zi ce trece.

Serialul a stârnit mai multe controverse. Reprezentarea stereotipă și idealizată a Franței a fost criticată până și de ministrul francez Joël Giraud. De asemenea, ministrul ucrianean Oleksandr Tkachenko a considerat ofensivă apariția personajului Petra, o tânără din Ucraina care fura din magazine în Paris.

Francezii critică dur serialul Emily in Paris, de la Netflix