Connect with us

Stiri Interne

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr afacerist în juriu la Imperiul Leilor

Postul de televiziune Pro TV se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii Imperiul Leilor, show în care tineri antreprenori vin și își prezintă ideile de business, în speranța de a atrage investitori de partea lor. Iată cine este Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr afacerist în juriu la Imperiul Leilor.

Publicat

pe

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr afacerist în juriu la Imperiul Leilor

Emisiunea Imperiul Leilor a ajuns la sezonul cu numărul 3. Acesta va debuta în curând la Pro TV. Antreprenori cu dorința de afirmare vor veni în fața Leilor pentru a-și prezenta ideile de business. Sperând că astfel îi vor atrage pe investitori în proiectele lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Advertisement

Noul sezon vine cu schimbări la masa Leilor. Noii investitori prezenți în emisiune vor fi dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu. Primul este medic de origine germană, fondatorul rețelei de clinici Regina Maria.

Cine este Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr afacerist în juriu la Imperiul Leilor?

Paisionat de IT, software și programare încă de la o vârstă fragedă. Sebastian a citit prima carte de programare pe când avea doar 7 ani. 10 ani mai târziu, în adolescență, s-a mutat în Statele Unite. Cu adevărat pasionat de domeniul IT, a fost autodidact. A citit și a învățat pe cont propriu tot ceea ce, ani mai târziu, avea să îl transforme într-un antreprenor de succes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Advertisement

A construit de-a lungul anilor mai multe programe și servicii utilizate de platforme precum Facebook, TikTok sau Spotify.

A fondat apoi Storyheap, o platformă ce analizează datele statistice ale conturilor de pe rețelele de socializare. Platformă folosită de influenceri, agenții și brand-uri importante să își îmbunătățească prezența pe social media. Serviciile Storyheap sunt utilizate de Selena Gomez, Universal Music, Hulu sau Tumblr.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Advertisement

Brandmates și Owlmetrics sunt alte două proiecte lansate de Sebastian Dobrincu. Tot în aceeași direcție, software-uri ce ajută oamenii să își îmbunătățească prezența în online.

Deși fusese admis la Universitatea Standford, tânărul a renunțat la studii în favoarea antreprenoriatului. Până și Mark Zuckerberg a fost fascinat de talentul românului pe care l-a invitat la sediul Facebook pentru o întâlnire. La fel s-a întâmplat și cu Tim Cook, mai marele Apple.

Sebastian Dobrincu a revenit în România în urmă cu ceva vreme. A debutat în muzică și se iubește cu Ioana Ignat, una dintre tinerele artiste de succes din țara noastră.

Alexandru Ciucu a castigat finantarea de 2 milioane de euro de la Imperiul Leilor. Va crea noi locuri de munca in Romania.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *