Connect with us

ADPM Beauty

Secretul de frumusețe al Taniei Budi. Ce face la începutul fiecărui anotimp!

Tania Budi este considerată un adevărat etalon de frumusețe, reușind ca, la cei 54 de ani ai săi, să combată semnele înaintării în vârstă printr-un stil de viață sănătos și o atenție deosebită acordată îngrijrii estetice. Pentru a obține rezultatele pentru care este atât de admirată, vedeta este fidelă medicului său chirurg estetician, Iancu Morad, la care apelează, de peste 12 de ani, pentru a realiza tratamente antiaging discrete, ce nu presupun operație.

Publicat

pe

Secretul de frumusețe al Taniei Budi. Ce face la începutul fiecărui anotimp!

La începutul fiecărui anotimp, Tania revine în clinica medicului său pentru a urma un tratament cu efecte imediate și care se mențin pe termen lung. Astfel a procedat și zilele trecute când a trecut pragul cabinetului lui Iancu Morad pentru o procedură inovatoare de reîntinerire completă a chipului fără bisturiu.

Este vorba despre un nou tratament de rejuvenare facială dezvoltat de medicul chirurg estetician, Iancu Morad, denumit M-Rejuvenation, ce reîntinerește trăsăturile feței, având efect ce durează mai mult de un an de zile.

„A venit primăvara, așa că am revenit la medicul meu, Dr. Iancu Morad, pentru un tratament nou de reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială. Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp”, declară Tania Budi.

M-Rejuvenation, un tratament minim invaziv dezvoltat de Dr. Iancu Morad ce reface calitatea și textura pielii

„M-Rejuvenation este o tehnică pe care am dezvoltat-o în timp și care constă în injectarea a diverse substanțe la nivelul pielii: acid hialuronic, colagen, cristale de calciu, peptide, oligoelemente, vitamine. Un cocktail de substanțe adaptat nevoilor fiecărui pacient care se injectează în zona tâmplelor, a frunții, a cearcănelor, a pomeților, a conturului mandibular, unghiului mandibular, gâtului, decolteului. Mai exact, injectăm aceste substanțe într-o anumită ordine în orice zonă care, din păcate, îmbătrânește, și pe care ne dorim să o reîntinerim. Obținem astfel o piele mai fermă, mai sănătoasă, stimulăm producția de colagen și elastină.

Tania este pacienta mea de mulți ani și întotdeauna am respectat faptul că nu este adepta operațiilor estetice, ci preferă să își păstreze în timp frumusețea naturală apelând la tratamente injectabile cu rezultate de rejuvenare facială. Exact pentru acest tip de pacienți am creat M-Rejuvenation. Fie că vorbim despre bărbați sau despre femei, cu toții ne dorim să putem arăta bine și să avem un aspect fresh chiar și la vârste mai înaintate. Putem acum să obținem acest lucru și mai apoi să îl întreținem, fără bisturiu, doar cu substanțe de calitate injectate în puncte cheie ale feței, gâtului și/sau decolteului”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

M-Rejuvenation este un tratament recomandat atât femeilor, cât și bărbaților care își doresc să încetinească cumva trecerea timpului și să prevină apariția semnelor neplăcute ale îmbătrânirii. Se lucrează concomitent la fermitate, la elasticitate și la textura pielii. E un tratament care durează în jur de 25-30 de minute, se realizează fără anestezie, nu este dureros și nu lasă deloc urme. Se recomandă de două ori pe an pentru un ten mereu proaspăt.

Dr. Iancu Morad este medicul estetician la care Tania Budi apelează deja de mai bine de 12 ani. Acesta i-a recomandat și efectuat Taniei tratamente de rejuvenare și întreținere mereu non-invazive, fără a apela la bisturiu, precum mezoterapia, Dermapen sau PRP (Terapia Vampir).

Anul trecut, Tania Budi a apelat la prima și singura intervenție chirurgicală de natură estetică: blefaroplastia. Medicul chirurg estetician Iancu Morad i-a eliminat atunci surplusul de piele din zona ochilor, intervenție care a avut drept rezultat un chip vizibil întinerit și privirea periferică îmbunătățită.