Connect with us

Stiri externe

Selena Gomez a împlinit 31 de ani. Cum a sărbătorit!

Selena Gomez a împlinit în weekend vârsta de 31 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere exclusivistă la care au participat mai multe staruri internaționale, printre care Christina Aguilera sau Paris Hilton. Iată cum s-au distrat ele la party!

Publicat

pe

Selena Gomez a împlinit 31 de ani. Cum a sărbătorit!

Selena Gomez a împlinit 31 de ani. Ziua de naștere a vedetei a fost sâmbătă, iar evenimentul a fost marcat printr-o petrecere de zile mari.

La petrecerea aniversară, Selena a avut alături o mulțime de prieteni. Printre aceștia s-au numărat și vedete internaționale precum Christina Aguilera sau Paris Hilton.

Artista a împărtășit în mediul online mai multe fotografii de la petrecerea exclusivistă organizată de ziua ei. „31” este descrierea postării ce a strâns deja peste 11 milioane de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

La party, Selena a purtat o rochie roșie extrem de sexy cu aplicații florale și sandale negre. Din imagini, se observă că sărbătorita s-a distrat de minune alături de invitații săi.

Tortul aniversar a fost unul alb, decorat cu artificii și petale roșii.

„La mulți ani, frumoaso! M-am distrat de minune sărbătorind cu tine aseară”, i-a transmis Paris Hilton printr-un comentariu pe Instagram.

Pe lângă petrecere, Selena a avut parte și de o proiecție privată a filmului Barbie, la care s-a relaxat alături de prieteni buni. Cu toții s-au îmbrăcat în roz și s-au delectat cu cel mai așteptat film al anului.

De ziua ei, vedeta nu și-a dorit cadouri, ci le-a cerut tuturor să facă donații către Rare Impact Fund. Acest proiect de suflet al Selenei are rolul de a crește gradul de conștientizare asupra problemelor de sănătate mintală. De asemenea, facilitarea accesului tinerilor la servicii de tratament în acest sens.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

„Aceasta este adevărata mea pasiune în viață. Oamenii mă tot întreabă ce îmi doresc de ziua mea și le spun tuturor același lucru. Vă rog să nu-mi luați nimic, dar dacă vreți să faceți ceva de ziua mea, vă rog să donați pentru Rare Impact Fund”, a scris ea pe rețelele de socializare.