Connect with us

Stiri externe

Selena Gomez, de nerecunoscut. De ce s-a îngrășat artista!

Selena Gomez este de nerecunoscut. Artista a șocat cu apariția pe covorul roșu de la Premiile Grammy, iar mulți internauți au atacat-o prin cuvinte răutăcioase la adresa siluetei pe care o afișează. Iată de ce s-a îngrășat artista!

Publicat

pe

Selena Gomez, de nerecunoscut. De ce s-a îngrășat artista!

Selena Gomez a fost ținta criticilor pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Totul a pornit în urmă cu aproximativ o lună, după Premiile Grammy. Pe covorul roșu al galei de premiere, artista și-a făcut apariția cu mai multe kilograme în plus. Internauții s-au grăbit să o atace prin cuvinte răutăcioase. Sătulă de toată această situație, Selena a explicat motivul pentru care s-a îngrășat.

Artista a făcut un live pe TikTok și a dezvăluit că tratamentul medicamentos dur pe care îi ia pentru Lupus este cauza acumulării de kilograme.

„Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru Lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele sunt importante și cred că sunt cele care mă ajută să duc o viață normală. Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt model și nu am fost niciodată. Cred că toți oamenii sunt minunați și nu ar trebui să se țină cont de cum arată. Îi încurajez pe toți cei care se simt rușinați și care trec prin așa ceva”, a explicat Selena Gomez pe TikTok.

Advertisement

Vedeta a fost diagnosticată cu Lupus, o boală autoimună, în urmă cu mai mulți ani. Apoi, în 2017, a suferit un transplant de rinichi.

„Am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza Lupusului de care sufăr şi m-am recuperat. A fost ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea”, spunea atunci artista.

Cea care i-a donat Selenei un rinichi este Fancia Raisa, o bună prietenă. Din păcate însă, relațiile dintre ele pare că s-au răcit în ultima perioadă.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *