Connect with us

Stiri externe

Cosmarul prin care trece o vedeta! Face chimioterapie la 23 de ani!

O lume intreaga a fost socata la auzul vestii ca sufera de lupus la doar 23 de ani. Se pare ca batalia vedetei cu aceasta crunta maladie a fost una extrem de grea, artista ajungand sa faca si chimioterapie in incercarea de a-si recapata sanatatea. Iata despre cine este vorba!

Publicat

pe

selena-gomez-chimioterapie2

S-a vorbit mult in presa internationala despre faptul ca a fost diagnosticata cu boala autoimuna denumita lupus. Selena Gomez, insa, caci despre ea este vorba, a preferat sa pastreze tacerea si sa nu dezbata public acest subiect. Cel putin pana acum.

selena-gomez-chimioterapie1

Selena Gomez a acceptat in sfarsit sa vorbeasca deschis despre chinul prin care a trecut dupa diagnosticarea cu lupus. Astfel, a dezvaluit ca a ajuns sa faca si chimioterapie pentru a incerca sa-si redobandeasca sanatatea.

Asta in ciuda faptului ca o parte a presei a speculat ca, in realitate, ar intampina probleme cu substantele interzise si ar fi petrecut o perioada intr-o clinica de reabilitare.

selena-gomez-chimioterapie3

“Am facut chimioterapie. De asta am hotarat sa iau o pauza. As fi putut face un accident vascular cerebral. M-am izolat pana cand mi-am recapatat increderea si confortul”, a dezvaluit Selena Gomez.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *