Connect with us

Stiri Interne

Selly admite că are o avere de peste 1 milion de euro

Se bucură de un succes extraordinar în mediul online. Milioane de urmăritori din tânăra generație, pe toate platformele de social media pe care este activ. Dar cum se traduce în bani acest lucru? Selly admite că are o avere de peste 1 milion de euro!

Publicat

pe

Selly admite că are o avere de peste 1 milion de euro

La momentul actual, Selly este unul dintre cei mai bine cotați vloggeri din România. Are milioane de admiratori din tânăra generație și au reușit să transforme acest lucru în veritabile afaceri de succes. Într-un vlog postat recent, vorbește despre ascensiunea sa în mediul online. Despre cum a ajuns la o avere de 1 milion de euro de la câștiguri de 50 de dolari pe lună.

„Da, am făcut primul milion, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa. Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu.

Am început să fac primii bani din Google Sense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă. Primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging.

În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube, acei 200 de lei s-au transformat în 400 de lei, în 600 de lei, în 1.000 de lei. Vorbim despre economiile mele. Ajunsesem în 2014 să fac vreo 70 de dolari pe lună din YouTube. Pentru mine, la vârsta respectivă, erau bani mulți.

Au mai trecut câțiva ani ani și banii pe care i-am făcut nu s-au schimbat. Dar de la 400 de lei pe lună am ajuns la 500 de lei, la 1.000 de lei pe lună, și acolo m-am plafonat pentru că nu făceam bani decât din YouTube. Și până pe la 15 ani cam așa a fost. Și în 2015 s-a schimbat, în primăvară am avut prima tangență cu lumea publicității plătite. Atunci vine un brand să vorbești de bine. Prima tangență a fost o țeapă. De atunci nu am mai luat alta și am lucrat cu oameni cinstiți”, a povestit Selly

Ulterior, vlogger-ul a semnat un contract cu Global Record, contract sub care se află și în prezent.

„În prima zi din clasa a IX-a de liceu am fost abordat de casa de discuri Global Records, care sunt acum principalii mei parteneri, prieteni. La vremea aia era cea mai inovatoare casă de discuri, care făcea agenție de influenceri. Pe atunci mi-au dat un contract, dar nu era un contract foarte bun pentru mine. Eu mi-am negociat singur contractul, eu am citit singur pe net ce scria acolo.

Acolo a început expansiunea mea. Dacă nu livram la timp, dacă nu eram harnic, eu nu aveam cum să fac bani. Și așa am început să fac bani. Și primii mei bani serioși, și aici vorbim de zeci de mii de euro, au fost din reclame la brand-uri. În primăvara lui 2017 mi-a intrat un contract de 35.000 de euro. Pentru mine, la 16 ani a fost wow. Și de atunci au început să vină banii serioși”, a adăugat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SELLY (@selly)

Însă Selly nu s-a axat exclusiv pe vlogging, ci a investit și în alte afaceri.

„Apoi am făcut trupa 5GANG și din 5GANG am făcut bani mulți, și atunci a fost o creștere explozivă. Am făcut concerte, am făcut firme, sunt surse diferite de venit, am făcut curs de vlogging, am investit în acțiuni, mi-am diversificat sursele de venit”, a încheiat el.

Noul film al lui Selly. Cât a investit vloggerul!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *