Connect with us

Stiri Interne

Selly, internat în spital cu COVID-19. “Am o formă nasoală!”

Selly a fost infectat cu COVID-19 și a dezvoltat o formă destul de gravă a bolii. A făcut Când a văzut că are temperatură 40 și frisoane puternice, Selly s-a internat în spital, iar medicii l-au pus imediat pe perfuzii.

Publicat

pe

Selly, internat în spital cu COVID-19. “Am o formă nasoală!”

Selly a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a fost infectat cu COVID-19. Deși este vaccinat, nu a făcut o formă ușoară a bolii. Totul a început cu durere în gât și dificultate la înghițire. Au urmat apoi febra mare și frisoanele puternice. A sunat la Salvare, însă pentru că aceasta întârzia să apară, a mers singur cu mașina la spital. Medicii l-au internat și l-au pus imediat pe perfuzii.

„Am Covid-19. Fix zilele astea, când aveam mai multă treabă. M-a luat o durere în gât, o dificultate la înghiţire, gâtul iritat maxim şi pe la 7 m-au luat nişte frisoane. Stăteam cu geaca pe mine şi căldura dată la maxim. Am făcut febră 40, am sunat la Salvare. M-am urcat în maşină şi m-am dus singur la spital. Am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii, am primit un telefon.

Era Salvarea care ajunsese, o oră şi 20 i-a luat să ajungă. Dacă atât i-a luat să ajungă… eram deja mort, ceva rău. Sunt pozitiv, am o formă nasoală de Covid. Eu sunt vaccinat, dar uite că s-a întâmplat fix acum când aveam multă treabă. N-am mai fost atât de distrus şi atât de slăbit fizic, ca şi organism… E groaznic!”, a scris el pe social media.

Noul film al lui Selly. Cât a investit vloggerul!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *