Connect with us

Stiri Interne

Selly si Dorian Popa au sustinut concerte surpriza in scolile din Sectorul 2 pentru a combate bullying-ul in randul copiilor

Dorian Popa si trupa 5Gang, din care face parte cel mai apreciat YouTuber din Romania, Selly, le-au facut o surpriza de proportii copiilor din mai multe scoli ale sectorului 2.

Publicat

pe

Selly si Dorian Popa au sustinut concerte surpriza in scolile din Sectorul 2 pentru a combate bullying-ul in randul copiilor

In timpul recreatiei, artistii au sustinut mini-concerte de neuitat elevilor a cinci unitati scolare, carora le-au transmis mesajul “Bullying-ul nu este cool!”, in dorinta de a stopa acest fenomen ingrijorator in randul copiilor si adolescentilor.

Concertele au avut loc in scolile Petre Ghelmez, Grigorie Ghica Voievod, 39, 32 si 56. Ultimul recital a fost, de altfel, si mai emotionant pentru Gami OS, membrul trupei 5Gang, intrucat acesta a urmat, la randul sau, cursurile scolii 56.

Dorian Popa si artistii trupei 5Gang sunt ambasadorii proiectului Academia Copiilor Sector 2, un program educational initiat de Primaria Sectorului 2, la care s-au inregistrat peste 37.000 de inscrieri in randul copiilor din gradinite, scoli si licee. Acestia au ocazia sa urmeze gratuit cursuri, in paralel cu programa scolara, pentru a obtine o educatie solida.

Organizatorii isi propun ca, prin intermediul educatiei formale si nonformale, sa contribuie la imbunatatirea rezultatelor elevilor, la marirea gradului de promovabilitate la examenele nationale, la prevenirea abandonului scolar, la orientarea in cariera si dezvoltarea personala, la identificarea si dezvoltarea abilitatilor copiilor inca de la cele mai fragede varste. De asemenea, un alt scop important al proiectului este insusirea unor bune practici pentru cresterea calitatii vietii copiilor prin sport si programe de sanatate.

Patru din cele mai influente persoane din social media, Ioana Ginghina (actrita) si Dorian Popa (cantaret, vlogger), Mirela Retegan (Antrenorul Parintilor, creatoarea fenomenului Zurli) si Selly (cel mai influent vlogger din Romania), au devenit ambasadorii proiectului „Academia Copiilor Sector 2” si vor promova in randul copiilor si al parintilor importanta dobandirii unei educatii in vederea dezvoltarii individului de la cele mai fragede varste.

Ela Craciun a informat sute de mii de oameni despre fenomenul de bullying din gradinite