Connect with us

Stiri Interne

Selly și Oana Roman, război pe Instagram. Ce au de împărțit!

Invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV, Selly a făcut câteva declarații despre Oana Roman. Aceasta nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns celebrului vlogger, prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce au cei doi de împărțit!

Publicat

pe

Selly și Oana Roman, război pe Instagram. Ce au de împărțit!

Anul trecut, Oana Roman l-a criticat public pe Selly pentru că acesta emitea păreri despre sistemul educațional din România. Ea spunea atunci că nu există o bază solidă pentru care mulți tineri îl iau pe vlogger drept model și îl ascultă când acesta dezbate subiecte de interes public.

Timpul a trecut, iar Selly a fost invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV. El a acceptat provocarea sosurilor picante. Una dintre întrebări a fost „Cum ai caracteriza-o pe Oana Roman?”.

„Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă. La adresa mea cel puțin”, a spus Selly fără să stea prea mult pe gânduri.

Oana a reacționat la rândul ei, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște. Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen”, au fost cuvintele Oanei.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *