Connect with us

Stiri Interne

Seria completa de clipuri lansata de Smiley la implinirea a 10 ani de cariera solo

Smiley a lansat anul aceasta 10 clipuri sub umbrela “#Smiley10”. Iata toata seria de piese scoasa pe piata cu ocazia implinirii a zece ani de cariera ai artistului.

Publicat

pe

Seria completa de clipuri lansata de Smiley la implinirea a 10 ani de cariera solo

Smiley a sarbatorit anul acesta 10 ani de cariera solo, de cand s-a despartit de trupa Simplu, in care s-a lansat la inceputul aniloe 2000. Cu ocazia aniversarii, artistul a lansat 10 clipuri sub umbrela #Smiley10. O performanta cu totul spectaculoasa pentru un artist roman, de a avea, intr-un timp atat de scurt, piese hituri si videoclipuri care presupun, bineinteles, un buget consistent de productie.

Cel mai recent clip lansat se numeste “O poveste”.

„O poveste este despre dragoste, dragostea fata de tot ce ne inconjoara si despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru si din iubire. Adevarul meu este iubirea. Atat!”, spune Smiley.

Hai sa avem o zi minunata!La multi ani de Sfantul Andrei!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on


Odata incheiata aceasta lunga serie de lansari, Smiley va scoate pe piata pe 18 decembrie un album nou, al patrulea din cariera, ce include toate cele 10 piese lansate anul acesta. Albumul va fi disponibil atat fizic, ca CD, cat si digital.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *