Connect with us

Stiri Interne

Serialul Adela de la Antena 1, la sezonul 3. Ce se va întâmpla!

Bucurie de nedescris pentru toți cei care urmăresc cu sufeltul la gură serialul Adela de pe Antena 1. Producția românească ce poartă semnătura celebrei Ruxandra Ion va avea și un al trielea sezon. Iată ce se va întâmpla.

Publicat

pe

Serialul Adela de la Antena 1, la sezonul 3. Ce se va întâmpla!

Serialul Adela se difuzează în fiecare seară de joi la Antena 1 și are numeroși fani. Spre bucuria acestora, a fost anunțat oficial faptul că producția va avea și un al treilea sezon.

În sezonul 2, cel care se difuzează în prezent, Adela află cine este. Povestea însă continuă. Personajele vor mai avea parte de numeroase aventuri și dezvăluiri neașteptate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela (@adela_serial)

„Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu. Andreea şi Nuţi nu sunt gata să renunţe la averea de care erau atât de aproape. Vor face orice pentru a obţine din nou bani. Adela şi Mihai realizează că iubirea lor poate vindeca toate rănile din trecut. O nouă alianţă va pune însă în pericol fericirea lor. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla urmărind serialul Adela, în fiecare joi, la Antena 1!”, spune Radu Grigore, scenaristul şi regizorul proiectului.

Exclusiv! Ce spun Sore si Alina Eremia despre Ruxandra Ion

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela (@adela_serial)

„Ce pot să spun este că cel de-al treilea sezon al proiectului vine cu răsturnări de situaţii la care chiar nu se aşteaptă nimeni. Unele secvenţe pe care le-am avut de jucat deja, dar şi cele ce vor urma m-au provocat să mă imaginez în situaţii pe care nu le-am trăit niciodată. Apar noi relaţii între personaje. Se reiau prietenii vechi, destrămate de tot felul de conflicte care au avut loc până acum. Povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă. Vă aşteptăm în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!”, adaugă Mara Oprea, interpreta Adelei.

În această perioadă, filmările se desfășoară în mai multe locații din București și apropierea capitalei. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *