Connect with us

Stiri externe

Serialul The Crown, sezonul 6. Cum arată Prințul William și Kate Middleton

Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea sezonului 6 din serialul The Crown. Noul sezon aduce în prim plan și noi actori care îi vor interpreta pe Prințul William și Kate Middleton în perioada facultății, atunci când s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Iată cum arată cei doi!

Publicat

pe

Serialul The Crown, sezonul 6. Cum arată Prințul William și Kate Middleton

Fanii serialului The Crown așteaptă cu nerăbdarea lansarea sezonului cu numărul șase al producției The Crown. Serialul urmărește povestea Familiei Regale din Marea Britanie și se bucură de un foarte mare succes. De altfel acest al șaselea sezon va fi și cel care va încheia acest serial atât de iubit.

Filmările au început deja

Reprezentanții Netflix nu au anunțat încă data oficială de lansare. Filmările au început deja, dar au fost oprite pentru o perioadă după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Din acest motiv, ultimul sezon ar putea fi lansat mai târziu decât cele precedente. Presa internațională speculează că acesta ar apărea undeva în decembrie 2023 sau chiar la începutul anului 2024.

Pauza s-a terminat însă, iar fotografii au surprins deja primele imagini de pe platourile de filmare.

Entertainment Weekly a publicat imagini cu Elizabeth Debicki (Prințesa Diana), jucând o secnă pe vas alături de Rufus Kampa, actorul care îi interpretează pe Prințul William la vârsta de 15 ani. Fotografiile au fost surprinse în Spania, Palma de Mallorca.

Advertisement

Elizabeth Debicki a fost fotografiată filmând și alături de Khalid Abdalla. Actorul joacă rolul lui Doi Fayed. Scenele par să recreeze vacanța pe care Diana și Dodi Fayed au petrecut-o în iulie 1997 la Saint Tropez, alături de Prinții William și Harry.

Tot în ultimul sezon vom vedea și cum a început povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton. Rolurile lor vor fi interpretate de Ed McVey și Meg Bellamy. Scenele au fost filmate chiar la Universitatea St. Andrews din Scoția, locul în care William și Kate s-au cunoscut.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *