Connect with us

Cinenews

Sex And The City revine! Câți bani vor primi actrițele!

O veste de zile mari pentru fanii Sex And The City. Serialul revine cu episoade nou nouțe, lucru confirmat de însăși Sarah Jessica Parker pe rețelele de socializare. Află câți bani vor primi actrițele.

Publicat

pe

Sex And The City revine! Câți bani vor primi actrițele!

Fanii Sex And The City vor fi entuziasmați să afle că, după nenumărate zvonuri, e oficial. Serialul revine cu noi episoade. Mai exact, o miniserie realizată pentru HBO Max.

Le vom revedea, așadar, împreună pe Sarah Jessica Parker, Cynthina Nixon și Kristen Davis. Marea absentă va fi însă Kim Cattrall (Samantha). Ea a spus în repetate rânduri că Sex And The City este un capitol închis pe care nu își dorește să îl readucă la viață.

Cele 3 actrițe care vor juca în această miniserie se pare că vor primi sume fabuloase. Conform presei internaționale, Sarah Jessica Parker, Cynthina Nixon și Kristen Davis vor primi câte 1 milion de dolari pe fiecare episod. Un total de 10 milioane de dolari pe întregul proiect pentru fiecare dintre actrițe.

Ele nu doar că vor reintra în rolurile care le-au făcut celebre, Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes și Charlotte York, dar vor fi și producători executivi ai serialului. Se pare că miniseria nu se va numi Sex And The City, ci And Just Like That…

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SJP (@sarahjessicaparker)

Povestea ni le va arăta pe Carrie, Miranda și Charlotte la 50 de ani. Vom vedea cum au evoluat viețile lor. Nu a fost încă anunțată o dată de lansare, dar filmările vor începe în primăvară la New York.

„Samantha nu este parte a acestei povești, dar va fi întotdeauna o parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem”, a scris Sarah Jessica Parker pe Instagram.

Barbati celebri care au debutat in Sex and the City