Connect with us

Stiri externe

Shakira, cu copiii la MTV, Pique cu iubita pe iaht

Anul trecut, Shakira și Pique s-au despărțit cu scandal după o poveste de iubire care a durat unsprezece ani. Săptămâna aceasta, în timo ce artista a participat la MTV VMA 2023 alături de cei doi copii, Pique și iubita sa, Clara Chia, se relaxau pe un iaht în Croația.

Publicat

pe

Shakira, cu copiii la MTV, Pique cu iubita pe iaht

Shakira și Gerard Pique s-au iubit timp de unsprezece ani și formau o familie frumoasă alături de cei doi copii pe care îi au împreună. Anul trecut însă, cei doi s-au despărțit cu scandal după ce fotbalistul i-a fost infidel artistei. Chiar și în prezent, el are o relație și urmează să se căsătorească cu Clara Chia, femeia cu care a înșelat-o pe vedetă.

După divorț și stabilirea custodiei, Shakira și-a luat copiii și s-a mutat de la Barcelona în Statele Unite.

Marți seară, vedeta a făcut senzație la gala MTV VMA, desfășurată la New Jersey. Shakira a urcat pe scenă și a susținut un super show. Ea nu a participat singură la eveniment, ci a fost însoțită de cei doi copii, Sasha și Milan.

Artista a făcut de altfel și istorie la MTV VMA 2023. Ea a devenit prima artistă care a câștigat trofeul „Video Vanguard Award” pentru întreaga activitate artistică.

Vedeta a apărut pe covorul roz alături de micuții Sasha (8 ani) și Milan (10 ani). Toți trei au purtat ținute ce poartă semnătura casei Versace.

În tot acest timp, Pique și iubita sa, Clara Chia, se relaxau pe un iaht în Croația. Cei au plecat în vacanță alături de mama, tatăl și fratele lui Pique. Semn că întreaga familie a fotbalistului a primit-o cu brațele deschise pe tânăra Clara.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *