Connect with us

Stiri externe

Shakira pleacă din Spania cu copiii după divorț. Unde se mută!

Shakira pleacă din Spania alături de copiii ei după divorțul de Gerard Pique. Cei doi foști soți au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia. Pique va petrece sărbătorile alături de micuții Milan și Sasha înainte ca aceștia să se mute la Miami alături de mama lor.

Publicat

pe

Shakira pleacă din Spania cu copiii după divorț. Unde se mută!

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după o relație care a durat 11 ani. Cei doi au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor pe care îi au împreună. Audierea a avut loc ieri în Spania, la Barcelona.

„Am semnat un acord de custodie. Singurul nostru scop este să le oferim copiilor noștri siguranță și protecție. Ne dorim ca ei să își continue viețile într-un mediu cât mai plăcut. Apreciem faptul că le respectați intimitatea”, au scris cei doi într-o declarație comună pe care au dat-o presei.

Gerard Pique își va petrece sărbătorile de iarnă alături de Milan și Sasha, cei doi copii. Apoi, cei mici vor părăsi Spania și se vor muta la Miami alături de mama lor.

„S-a făcut un sacrificiu foarte important. Gerard a fost în sfârșit de acord să le permită copiilor săi să trăiască în SUA. Bunăstarea lor a fost întotdeauna pe primul loc”, a declarat avocatul lui Pique, Ramón Tamborero.

În acord este stipulat că Milan și Sasha vor fi la tatăl lor în timpul vacanțelor școlare. Este vorba despre vacanța de Ziua Recunoștinței, vacanța de Crăciun și cea de Paște.

În plus, Pique va petrece 10 zile pe lună alături de copii, dar și o parte din vacanța de vară. Astfel, cei mici nu vor pierde legătura cu familia extinsă care rămâne în Barcelona.

BGUK_2443995 – *PREMIUM-EXCLUSIVE* CATALONIA, SPAIN – *MUST CALL FOR PRICING* Singer Shakira is seen with her kids for the first time after ex Gerard Pique passionately kissed new student girlfriend Clara Chia at the Summerfest Cerdanya festival in Catalonia. PICS TAKEN: 21/08/2022 Pictured: Shakira BACKGRID UK 23 AUGUST 2022 BYLINE MUST READ: LAGENCIA PRESS / BACKGRID UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients – Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Dacă la un moment dat Gerard Pique va hotărî să se mute în SUA, acesta va împărți custodia cu Shakira.

Conacul de 5 milioane de dolari pe care îl dețin în Esplugues de Llobregat va fi și el scos la vânzare.