Connect with us

Stiri externe

Shakira, primul interviu după despărțirea de Pique. Cât s-a chinuit artista după separare!

Shakira a vorbit pentru prima oară public despre despărțirea de fostul fotbalist Gerard Pique, un moment greu care i-a cauzat multă suferință. Iată cât s-a chinuit artista după separarea de tatăl copiilor săi.

Publicat

pe

Shakira, primul interviu după despărțirea de Pique. Cât s-a chinuit artista după separare!

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după o relație care a durat 11 ani. Iată că acum, la luni bune după separare, a venit și momentul adevărului. Artista de origine Columbiană a acordat primul interviu după despărțirea de tatăl copiilor ei.

Într-o conversație cu jurnalistul mexican Enrique Acevedo de la Televisa, artista a explicat cum a afectat-o despărțirea, mai ales că a fost cauzată de infidelitate. Shakira a declarat că a trebuit să învețe să se remonteze după experiența pe care a simțit-o ca fiind o tragedie.

Ea a declarat că a trebuit să învețe să se reconstruiască după ceva ce părea o tragedie în viața ei personală.

Rolul femeii în societatea contemporană

În prima parte a discuției, Shakira a spus că femeile ar trebui să își poată spune liber poveștile și să se sprijine reciproc.

„Am simțit întotdeauna, ca artist, datoria de a împrumuta vocea mea celor care nu pot vorbi. Prin cântecele mele, asta am făcut mereu, am transmis mesaje în care oamenii să se regăsească. Mi-am dat seama că femeile se află într-un moment cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl putem primi una de la cealaltă este foarte important. Și așa cum spunea Madeleine Albright, există un loc rezervat în iad pentru acele femei care nu le susțin pe semenele lor”, a declarat artista.

Despre Bzrp Music Sessions, Vol. 53

„Sunt în centrul atenției din cauza acestui cântec. Piesa este o expresie brută a ceea ce am simțit după despărțire. Am crezut și eu că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se desăvârși, de o familie. Am avut și eu acel vis de a avea o familie în care copiii să aibă sub același acoperiș ambii părinți. Nu tot ceea ce visezi se împlinește. Cred însă în legea compensației, iar pe mine acești doi copii minunați mă înconjoară cu dragoste în fiecare zi. Nu mai cred în povestea conform căreia femeia are neapărat nevoie de un bărbat”, a completat ea.

Shakira a suferit de dependență emoțională

Vedeta a vorbit și despre modul în care trebuie să se redescopere pe ea, acum că nu mai este dependentă emoțional de Pique.

„Întotdeauna am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să mărturisesc asta. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că abia acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi simt că îmi sunt suficientă și cred că o femeie iese mai puternică din orice dezamăgire. Ea e puternică tocmai pentru că își cunoaște propriile slăbiciuni, că își acceptă vulnerabilitatea, că exprimă ceea ce simte. Eu am simțit să vorbesc despre acea durere. Știți că se spune că opusul depresiei este expresia. Am ajuns în punctul în care mă simt completă fără un bărbat alături. Nu credeam că voi putea face asta vreodată”, a mai declarat Shakira.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *