Connect with us

Stiri externe

Shakira, scene de amor cu actorul mulatru din Emily în Paris

Shakira și actorul mulatru din serialul Emily in Paris, Lucien Laviscount, apar în ipostaze tandre în noul videoclip al artistei. Mai mult decât atât, cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi la New York, unde au luat cina împreună și au petrecut apoi într-un club.

Publicat

pe

Shakira, scene de amor cu actorul mulatru din Emily în Paris

În urmă cu două luni, presa scria despre faptul că Shakira ar avea o relație cu Julian Edelman. Bărbatul este cu zece ani mai tânăr decât ea și e fost jucător NFL. Iată însă că, acum, o nouă posibilă relație amoroasă a artistei ține primele pagini.

În cel mai nou videoclip, Shakira apare în scene de amor alături de Lucien Laviscount. Este vorba despre actorul mulatru care dă viață personajului Alfie din serialul Emily in Paris. Și între ei există o diferență de vârstă destul de mare. Ea are 47 de ani, iar el 31.

Marți seară, cei doi au fost surprinși împreună în New York. Mai întâi, au luat cina la un restaurant exclusivist, iar apoi s-au îndreptat către un club.

În aceeașu seară, Lucien i-a fost alături Shakirei la un concert pe care aceasta l-a susținut în Times Square.

Lucien este starul din cel mai nou videoclip al divei, la piesa Punteria. În piesă, artista cântă despre un iubit care știe să-i facă pe plac. Hitul a fost lansat pe 22 martie și face parte de pe Las Mujeres, al 12-lea album de studio al cântăreței.

Presupusa relație vine la aproape doi ani după ce Shakira s-a despărțit de Gerard Piqué, relația care i-a inspirat noul album.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *