Connect with us

Stiri externe

Shakira stabilește recorduri cu noua piesă! Pique, ridiculizat de cântăreață!

Shakira stabilește noi recorduri cu piesa în care ridiculizează noua relație a fostului ei partener de viață, fotbalistul Gerard Pique. Noul single a înregistrat numere fabuloase de vizualizări și ascultări atât pe YouTube, cât și pe Spotify.

Publicat

pe

Shakira stabilește recorduri cu noua piesă! Pique, ridiculizat de cântăreață!

Piesa lansată de Shakira, în care artista îl ridiculizează pe Pique, a doborât recordurile YouTube. Clipul pentru Out of Your League a fost vizionat de peste 63 de milioane de ori în 24 de ore. A devenit astfel cel mai vizionat cântec latin într-o perioadă atât de scurtă de timp.

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique după mai bine de 10 ani petrecuți împreună și doi copii. Se pare că infidelitățile fotbalistului ar sta la baza separării. De altfel, Pique s-a afișat cu noua parteneră la scurt timp după despărțirea de artistă.

În piesa proaspăt lansată, diva vorbește despre noua iubită a lui Pique. Spune că fotbalistul a schimbat un Ferrari pe un Twingo și un Rolex pentru un Casio.

Advertisement

Cântăreața columbiană face referire și la problemele pe care le are cu autoritățile spaniole. Aceasta este acuzată că nu a plătit 14,5 milioane de euro impozit pe venit.

Shakira spune în piesă că Pique a părăsit-o în toiul tuturor acestor probleme și a lăsat-o vecină cu foștii socri.

„M-ai lăsat cu soacra mea ca vecină, cu presa la ușă și o datorie către fisc”, se arată în versurile piesei.

Piesă care, de altfel, a ajuns rapid în vârful clasamentului Top 50 Global Chart al Spotifty. La momentul actual, melodia are peste 122 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *