Connect with us

News

Sharon si Ozzy Osbourne divorteaza! Afla motivul!

Sharon si Ozzy Osbourne se afla in pragul divortului dupa ce artistul a fost prins „calcand pe bec”. Se pare ca rocker-ul a avut o aventura cu o femeie mai tanara decat el, iar Sharon a aflat si l-a dat afara din casa lor din Los Angeles.

Publicat

pe

Ozzy-Osbourne-Sharon-Osbourne

Sharon si Ozzy Osbourne se afla in pragul divortului, asta dupa ce rocker-ul si-a inselat sotia cu Michelle Pugh, o coafeza renumita in lumea celebritatilor, printre clientele ei numarandu-se Jennifer Lopez si Alicia Silverstone. Sharon, care suspecta de mult faptul ca sotul ei are o aventura, a obtinut in cele din urma dovezi graitoare si l-a dat afara pe Ozzy din locuinta lor din Los Angeles. Rocker-ul (in varsta de 67 de ani) s-a mutat acum intr-un hotel si face eforturi disperate de reconciliere cu sotia sa.

Sotii Osbourne urmau sa aniverseze 34 de ani de casnicie in luna iulie, insa mariajul lor a fost mereu unul zbuciumat, iar asta din cauza faptului ca Ozzy a fost dependent de alcool si droguri in numeroase randuri. Cei doi formeaza un cuplu inca din 1979 si s-au casatorit in 1982. Sharon si Ozzy au trei copii impreuna: Amy, 32, Kelly, 31 si Jack, 30.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *