Connect with us

Evenimente

Show-ul fenomen „Exatlon”, premiat la Gala TVmania 2018

Reality-ul fenomen „Exatlon”, difuzat de Kanal D, si-a adjudecat trofeul pentru Cel mai bun show de aventura, aseara la Gala Premiilor TVmania, eveniment care reuneste an de an oameni din industria televiziunii din Romania si celebreaza cele mai bune productii TV.

Publicat

pe

„Exatlon”, ajuns la cel de-al doilea sezon, a devenit un adevarat fenomen in Romania, la foarte scurt timp de la lansare, si a adus in atentia milioanelor de telespectatorilor valori precum fairplay-ul, spiritul de echipa, puterea de a-ti depasi limitele, atat fizice cat si psihice. Concurentii de la „Exatlon” au devenit modele si adevarati eroi pentru cei de acasa si au trezit pofta copiilor de joaca, miscare in aer liber, sport.

Reunind campioni care au adus medalii importante Romaniei pe podiumurile internationale, si pasionati ai diferitelor sporturi, competitia „Exatlon” s-a dovedit a fi un concurs demn de marile competitii ale lumii.

Kanal D a dovedit inca o data ca este un adevarat trendsetter in televiziune, iar voturile telespectatorilor sunt inca o dovada a succesului de care se bucura „Exatlon” in randul milioanelor de romani.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.