Connect with us

Stiri Interne

Show-ul Vocea României, desființat de un critic muzical: ”Ipocrizie, incultură!”

Show-ul Vocea României este unul dintre cele mai urmărite show-uri de talente din țara noastră. Totuși, emisiunea a fost desființată public de un critic muzical apreciat. „Ipocrizie, incultură!”, spune el despre emisiunea de la Pro TV.

Publicat

pe

Show-ul Vocea României, desființat de un critic muzical: ”Ipocrizie, incultură!”

Andrei Partoș este realizatorul emisiunii Psihologul Muzical de la Radio România actualități. Un critic muzical apreciat în breaslă. Acesta a avut cuvinte dure de spus la adresa unui show de talente. Este vorba despre Vocea României de la Pro TV.

„Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea. Incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem”, a scris Andrei Partoș pe rețelele de socializare. Acesta a criticat un moment în care o concurentă a cântat o piesă a Irinei Rimes, jurat la Vocea României.

„O fetiță de 17 ani cântă o piesă Rimes, care e în juriu și o face mai bine ca ”vedeta”, dar care nu se întoarce. Văd zeci de ediții din alte țări cu Vocea.

Cea de la ProTV e obosită, chinuită…greu de înghițit. Muzica pe care o aud, nu spune nimic. Cum adică ai ales o piesă care nu e de voce? Păi concurenții vin direct din stradă și se pun pe cântat? Lipsa competiției teve îi face pe producători să creadă că fac ceva nemaipomenit. No more!

P.S. L-am văzut pe Claudiu Mirică, revenit după 11 ani de absență din țară. A cântat în franceză pentru că trăiește la Paris. Un moment plăcut, ușor patetic. Jurații nu știau franceză. Dar trăiesc intens cu accentul moldovenesc. Claudiu a ajuns în echipa lui Denis (The Motans). Da, îți trebuie curaj pentru a merge la o astfel de emisiune, dar nu pentru că ar fi nivelul ridicat”, a adăugat Andrei Partoș.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *