Connect with us

Evenimente

SIA canta in Romania pe 17 august!

SIA canta in Romania pe 17 august. Artista care a lansat hitul international Chandelier va sustine un concert la Bucuresti in cadrul seriei de evenimente ZUTOPIA. Iata cat costa biletele.

Publicat

pe

sia-bucuresti

SIA va canta in Romania pe 17 august. Artista va sustine un concert la Bucuresti in cadrul seriei de evenimente ZUTOPIA, ce contine si recitalurile altor staruri internationale precum Rihanna si Steve Aoki.

Daca vreti sa mergeti la toate concertele, pentru cele 3 zile de evenimente, 14, 15 si 17 august, se pun in vanzare ABONAMENTE la urmatoarele categorii de preturi:

Normal Circle – un numar limitat de abonamente Early Bird  vor fi puse in vanzare la pretul de 210.6 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul va deveni 270 lei.

Golden Circle – 518.4 lei

Dinamond Circle – 702 lei

Advertisement

Tribune VIP – 777.6 lei

sia-concert

Daca vreti sa mergeti doar la concertul SIA, biletul pentru ziua de 17 august, valabil si la concertele , SELAH SUE, FALULLAH costa astfel:

Normal Circle – un numar limitat de bilete Early Bird 1 vor fi puse in vanzare la pretul de 145.8 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul va deveni 172.8 lei.

Golden Circle – 270 lei

Dinamond Circle – 410.4 lei

Tribune VIP – 486 lei

Advertisement

zutopia

Bilete si abonamentele se pot cumpara de pe Eventim.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *