Connect with us

ADPM Beauty

Silhouette lanseaza cardul cu care poti avea tratamente faciale si corporale cu doar 349 de lei pe luna

Centrele Silhouette din Bucuresti lanseaza Silhouette Beauty Card, un abonament anual special, cu ajutorul caruia poti beneficia de tratamente profesionale, cu doar 349 de lei pe luna, 50% discount fata de pretul de lista. In acest mod, te poti bucura de efectele procedurilor de infrumusetare de la Silhouette pe intreaga durata a anului.

Publicat

pe

Silhouette lanseaza cardul cu care poti avea tratamente faciale si corporale cu doar 349 de lei pe luna

Silhouette Beauty Card ofera acces la 12 tratamente faciale si 12 tratamente corporale, care te vor ajuta sa obtii un ten sanatos, intinerit, si o silueta remodelata si tonifiata.

In baza cardului sunt disponibile 4 tehnologii (AquaPure, LPG Endermolift, Guinot TechniSpa si SoUp) care inglobeaza diverse tipuri de tratament ce acopera toate nevoile de ingrijire a tenului si de remodelare a siluetei. Asadar, in functie de obiectivele tale de frumusete, specialistii Silhouette vor determina planul tau personalizat de tratamente, unul facial si unul corporal pentru fiecare luna.

In plus, pe toata perioada de valabilitate a cardului, ai 10% DISCOUNT la toate celelalte servicii si produse Silhouette.

Silhouette Beauty Card poate fi achizitionat din Centrele Silhouette din Bucuresti (Bd. Regina Maria 1, Calea Dorobantilor 200) la pretul de 4190 lei.

Beneficiile tratamentelor incluse in Silhouette Beauty Card

ENDERMOLIFT

Endermolift, unic in lume ca tehnologie, este un tratament care stimuleaza sinteza naturala de acid hialuronic, colagen si elastina prin masaj tintit efectuat cu Flapsuri Pulsante Motorizate. In urma tratamentului pielea devine supla, ferma, ridurile sunt vizibil diminuate, iar trasaturile pielii sunt redefinite. Tratamentul poate fi personalizat in functie de sexul pacientului si obiectivul sau principal de infrumusetare, fiind disponibile pana la 8 variante de tratament cu focus pe: detoxifiere, luminozitate, zona ochilor, ochi si buze, anti-aging si redensificare, anti-aging si fermitate, anti-aging si remodelare sau decolteu si bust.

AQUAPURE

AquaPure este solutia completa pentru a ajuta tenul sa renasca. Tratamentul acopera toate nevoile de ingrijire si re-echilibrare a dermei prin: exfoliere si extractie blanda, hidratare profunda prin infuzie de acid hialuronic si ingredienti bogati in antioxidanti, relaxare si regenerare a celulelor pielii printr-un boost de colagen si elastina, estomparea ridurilor fine si redarea fermitatii prin termostimulare rece/cald, cat si prevenirea si grabirea procesului de vindecare al acneei.

GUINOT TECHNISPA

Guinot TechniSpa este un tratament revolutionar cu rezultate exceptionale de slabire, anticelulita, fermitate si drenaj. Asta datorita actiunii simultane a trei tehnologii de actiune fizica ( dubla dermo-lipo-aspiratia, dubla ionizare si efectul termic) si a ingredientilor activi specifici. Tehnologia unica TechniSpa se prezinta sub forma a 4 tratamente personalizabile in functie de nevoile fiecarui pacient. Tratament de slabire si anticelulita, tratament de slabire pentru zone specifice, tratament pentru fermitate si tratament de drenaj pentru picioare usoare.

SoUP

SoUp este un tratament pentru remodelare corporala si imbunatatirea calitatii pielii. Combina vacuumul sincron cu radiofrecventa si ultrasune, prin care se stimuleaza natural metabolismul celular. Poti alege dintre doua tipuri de tratament SoUp: lipolitic sau fermitate, in functie de nevoile corpului tau. SoUp lipolitic fluidizeaza tesutul adipos avand efect de remodelare a zonelor de interes, scadere in centimetrii si anticelulita. Iar tratamentul SoUp fermitate simuleaza fibroblastii care produc colagen si elastina pentru redarea elasticitatii. Are ca rezultat o piele mult mai ferma, tonifiata si neteda.

Super oferta la produsele skincare profesionale de la Silhouette: Cadoul ideal de 1 si 8 martie!