Connect with us

ADPM Beauty

Silhouette Medical Beauty a lansat cel mai avansat sistem integrat de servicii medicale pentru sănătatea și frumusețea pacienților

Silhouette Medical Beauty a lansat în România un sistem integrat de servicii medicale și tehnologii de ultimă generație, cu scopul de a oferi soluții complete pentru sănătatea și frumusețea pacienților.

Publicat

pe

Silhouette Medical Beauty a lansat cel mai avansat sistem integrat de servicii medicale pentru sănătatea și frumusețea pacienților

Mizând pe o abordare multidisciplinară completă, echipa clinicilor Silhouette Medical Beauty este alcătuită din medici dermatologi, chirurgi plasticieni, generaliști, endocrinologi, nutriționiști, ginecologi, geriatrii, experți beauty și kinetoterapeuți. Astfel, prin diversitatea serviciilor oferite, Silhouette Medical Beauty devine o fuziune perfectă între sănătate și frumusețe.

“Frumusețea noastră se oglindește de la interior spre exterior. Adevărata frumusețe are mai multe dimensiuni și, tocmai de aceea, are nevoie de o abordare holistică. Silhouette abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar, complet, cu focus pe nevoile exclusive ale pacientului și adaptat stilului său de viață. Esti frumos la exterior când ești și bine în interior. Tocmai de aceea am format la Silhouette Medical Beauty o echipă multidisciplinară ce acoperă nevoile complexe ale oricărui pacient, fiecare medic și expert beauty acționând alături de pacient pentru a descoperi sănătatea și frumusețea autentică prin prevenție și tratamente personalizate”, declară Diana Baicu, Business Advisor Silhouette Medical Beauty.

Echipă de medici renumiți și apreciați

Dr. Ina Șoșoacă, medic dermatolog, doctor în științe medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicină estetică, este directorul medical Silhouette Medical Beauty și coordonează echipa medicală compusă din medici dermatologi, generaliști, endocrinologi, ginecologi, geriatrii, nutriționiști.

„Am alături de mine o echipă extraordinară permanent conectată la toate noutățile din domeniu și orientată către a găsi rezolvare pentru orice cerință”, declară dr. Ina Șoșoacă.

Dr. Ina Șoșoacă asigură, alături de Dr. Cristina Țîbîrnă, medic dermatolog, dr. Ioan Marinescu, chirurg plastician, și dr. Robert Vlad, medic medicină integrativă, efectuarea celor mai complexe tratamente dermatoestetice cu scopul de oferi soluția la orice problemă cu care pacientul se prezintă în cabinet: de la proceduri complexe pentru îmbunătățirea calității pielii, soluții inovative pentru regenerarea colagenului, tratarea semnelor cauzate de factorii externi, până la tratamente specifice pentru scalp sau pierderea elasticității pielii.

Echipa Silhouette Medical Beauty este completată de dr. Ruxandra Pleșea, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. Pacienții vor putea beneficia astfel de suport personalizat, introducând, în stilul de viață de zi cu zi, principiile sănătoase ale unui plan alimentar echilibrat, ce va îmbunătăți calitatea pielii și va spori eficiența tratamentelor pro-ageing. Dr. Ruxandra Pleșea va afectua o evaluare Spectro Check, una dintre tehnologiile Silhouette de top, pentru a evalua concret atât starea de sănătate a pielii, cât și statusul metabolic, mai exact dezechilibrele metabolice din corp.

Respectând principiul conform căruia frumusețea pornește întotdeauna de la un echilibru sănătos în interior, Dr. Ștefan Veliceasa (medicină integrativă) lucrează împreună cu fiecare pacient pentru a-i evalua indicatorii esențiali din organism, cum ar fi nivelul de vitamine sau de minerale, dar și nivelul de toxicitate din piele, toxicitate care se produce din cauza metalelor grele acumulate în timp. Totodată, dr. Veliceasa va putea recomanda pacienților una dintre terapiile intravenoase marca Silhouette, pentru a aduce frumusețea și starea de bine din interior spre exterior.

Silhouette aduce noutăți și pe partea de tratamentele corporale. Pe lângă procedurile deja cunoscute, mezoterapiile de corp vin acum și amplifică rezultatele dorite, acționând mult mai țintit asupra obiectuvului. Dr. Robert Vlad ocupa rolul de Concierge Doctor, asigurându-se de parcursul fiecărei paciente, evoluția procedurilor și obținerea rezultatelor într-un timp cât mai scurt.

Deoarece corpul feminin are multe funcții biologice în diferite etape ale vieții, medicul ginecolog Lucia Luchian va oferi îngrijire suplimentară pentru diverse situații, suport care va ajuta în prevenirea și tratarea problemelor specifice legate de înaintarea în vârstă, precum și probleme de estetică ginecologică.
Dr. Anca Drăguțescu, medic endocrinolog, va diagnostica și trata problemele hormonale și complicațiile care decurg din acestea. Hormonii pot crește riscurile de a dezvolta pete pigmentare, deoarece afectează cantitatea de grăsime pe care o produce pielea noastră.

Echipa Silhouette este completată de beauty advisers și terapeuți, specialiști care oferă soluții pentru orice problemă estetică, prin scheme inovative de tratament și apelând la tehnologii de ultimă generație.

Selecție a celor mai eficiente tehnologii de ultimă generație

În cei peste 20 ani de activitate, clinicile Silhouette au fost permanent recunoscute ca având cele mai noi tehnologii din industria de frumusețe profesională, utilizate, în beneficiul clienților, de cosmeticiene și terapeuți cu experiență semnificativă.

Silhouette Medical Beauty ridică semnătura brandului la un nou nivel, de această dată cu o selecție optimă a celor mai noi și avansate tehnologii la nivel internațional.

Silhouette Spectro Check este o procedură realizată în premieră la Silhouette Medical Beauty. Desfășurată pe platforma So/Check, aceasta detectează și monitorizează markerii fiziologici în mai puțin de trei minute. Evaluează bilanțurile nutriționale (vitamine, minerale, metale grele), funcțiile fiziologice, starea de stress.

Thermage este o inovație extraordinară, un aparat care asigură efectuarea unor proceduri non-invazive pentru remodelare facială și corporală, cea mai eficientă tehnologie de radiofrecvență pentru lifting non-chirurgical. Reduce liniile fine si ridurile, stimulează producția de colagen, iar rezultatele sunt garantate și vizibile după o singură ședință.

Laserul Discovery PICO acționează țințit asupra problemei, fie că vorbim despre leziuni pigmentate beningne sau tatuajele multicolore. Generează un efect imediat, procedura păstrează intacte țesuturile din jur, așa că suprafața rămâne uniformă. De asemenea, pacienții care suferă de acnee inflamatorie pot beneficia de un tratament eficient sub supravegherea specialiștilor Silhouette, astfel încât pielea să își recapete aspectul frumos.

Sistemul laser SP Dynamis este conceput pentru a efectua toate tratamentele estetice majore. Un robot universal care rezolva majoritatea afectiunile estetice. Prin combinarea a două lungimi de undă laser complementare, SP Dynamis funcționează ca o platformă estetică extrem de versatilă, multifuncțională, care poate realiza o gamă excepțional de largă de aplicații în dermatoestetica, chirurgie și ginecologie.

Cu ajutorul sistemului laser SP Dynamis se realizează o diversitate larg de proceduri pentru rejuvenare facială, gât și decolteu, lifting zona ochilor, ridicare sprâncene, reducerea ridurilor, mărirea buzelor, pete hiperpigmentare, cicatrici post acneice, cicatrici, pori dilatați, cearcăne, tratament scalp pentru creșterea părului, îndepărtare papiloame, rejuvenări vaginale (gineco) etc.

Protocoalele vedetă:

SP Dynamis 4D – Este un tratament inovator cu laser care folosește o combinație unică pentru a trata 4 „dimensiuni” distincte ale pielii, pentru a întineri și strânge din interior spre exterior. Oferă o alternativă non-chirurgicală, non-invazivă de lifting facial, care oferă rezultate cu aspect natural și de lungă durată.

BrowLift/Foxy Eyes – O soluție inovatoare pentru non-invazive liftingul sprancenelor si intinerirea pleoapelor superioare. Acest protocolul unic în 3 pași oferă o îmbunătățire a estetica perioculară și a sprâncenelor prin ridicarea coada sprâncenelor și strângerea pleoapelor superioare.

SmoothEye – Tratament în modul SMOOTH® pentru aspectului ridurilor periorbitale. SmoothEye strânge în mod semnificativ pielea lăsată și îmbătrânită a pielii pleoapele și regiunea perioculară, imbunatatind considerabil aspectul pielii. După câteva ședințe de tratament, rezultatul este o piele mai tanara, elastica, riduri reduse semnificativ.

Lip Lace – Tratamentul LipLase este non-invaziv, actionand productia colagenului din buze. Cu mai multe treceri ajustate pot fi atinse caracteristicile „buzelor ideale”, cum ar fi volumul acestora, echilibrul corect între buza superioara și inferioara și un contur bine definit.

Soluții personalizate minim-invazive sau non-invazive

Medicii chirurgi plasticieni și medicii dermatologi din echipa Silhouette Medical Beauty oferă soluții personalizate pentru o gamă extinsă de nevoi de înfrumusețare: dermatoestetică (antirid, stimulare colagen, acnee, pete pigmentare, augmentare buze, îngrijire piele gât/ decolteu/mâini), față (ProAge, peeling, lifting, remodelare facială), corp (remodelare, slăbire, anticelulită, antivergeturi, fermitate, epilare, drenaj), consultații (medicină generală, dermatologie, endocrinologie, geriatrie, ginecologie, nutriție, psihologie.

Printre tehnologiile de top disponibile la Silhouette Medical Beauty se numără Thermage, Laser PICO, Laser Fotona, Spectro Check, LPG Alliance, Criolipoliza CLATUU Alpha, Ultraformer 3, Dermafrac, Aquapure, Cronosderm, Dermia, SoUp, Stardust, precum și protocoale ale brandurilor de top Babor, Guinot, Academie Scientifique de Beaute Paris, Universkin.

Cele două clinici Silhouette Medical Beauty se află în București – Bd. Regina Maria 14 (Silhouette Medical Beauty Unirii) și Calea Dorobanți 200 (Silhouette Medical Beauty Dorobanți).