Connect with us

Carusel

La doar 38 de ani, Simina se lupta cu o forma grava de cancer! Mai are nevoie de doar 8.000 de Euro pentru a fi salvata!

Simina Alina Lospa are 38 de ani, doua fetite superbe, iar de cinci ani de zile viata ei s-a schimbat radical dupa ce a fost diagnosticata ca suferind de cancer la san in forma avansata. Boala a recidivat in urma cu cateva luni cu metastaze la ficat si la oase, iar in prezent Simina este sub tratament la clinica Acibadem de la Istanbul. Pentru a-si duce la bun sfarsit tratamentul si a avea sansa recuperarii complete ea mai are nevoie de 8.000 de euro.

Publicat

pe

simina-caz-umanitar

Pentru ca varsta unei mame nu se mai masoara in ani, ci in clipe petrecute alaturi de copiii ei, Simina respira in fiecare secunda cu gandul la Alexandra (14 ani) si la Raisa (8 ani), fetitele ei dragi. Viata le-a dat insa o lovitura grea in 2010, cand la varsta de 33 de ani, Simina a fost diagnosticata cu neoplasm mamar (cancer la san).

Au urmat sedinte chinuitoare de radioterapie si chimioterapie, iar trei ani mai tarziu, in 2013, Simina si-a facut histerectomie la cerere, adica a ales sa-i fie scos uterul, pentru ca analizele medicale au indicat o predispozitie si pentru cancer uterin si ovarian. Doi ani a durat linistea, iar la inceputul lunii martie 2015 Simina a fost diagnosticata din nou ca suferind de cancer, cu metastaze de aceasta data la ficat si la oase.

Simina-la-Acibadem-1

Sperante la viata exista si sunt mari, iar Simina a urmat pana acum doua sedinte de chimiterapie la spitalul Acibadem de la Istanbul. Pentru a-si duce tratamentul la bun sfarsit Simina mai are nevoie inca patru sedinte de chimiterapie si de o suma totala de 8000 Euro. Reprezentantii spitalului Acibadem de la Istanbul i-au facut deja o reducere de 15% la recomandarea Andreei Marin.

Simina isi creste cele doua fetite singura, dintr-o pensie de boala de 400 de lei pe luna.

„La inceputul lunii martie, Simina s-a internat la Victor Babes sa trateze o pneumonie, asta dupa ce a fost plimbata cu ambulanta la trei spitale, pentru ca nici unul nu a vrut sa o primeasca. A stat trei saptamani in spital, unde a urmat tratamentele respective, iar la doua zile dupa externare a ajuns la Spitalul Universitar. Din cauza antibioticului foarte puternic si a tratamentului cu hidrocortizon, hemoglobina i-a scazut alarmant de mult, valoarea fiind 8,3. Imunitatea era astfel la pamant, mai ales ca are la activ o operatie de cancer la san si o histerectomie.

Advertisement

Ajunsa la Universitar, i s-au facut transfuzii de sange din cauza anemiei si computer tomograf, constatandu-se ca are metastaze la ficat si la oase. A plecat la clinica Acibadem de la Istanbul, acolo unde a urmat deja doua sedinte de chimiterapie. Se simte foarte bine, iar medicii sunt optimisti. Mi-au spus ca dupa ce termina tot tratamentul, de sase sedinte, nu va mai avea nevoie de niciun medicament vreme de cinci ani. Noi nu avem insa banii necesari pentru a termina tratamentul. Am vandut tot ce aveam prin casa. Nu ne-a mai ramas aproape nimic”, povesteste sora Siminei.

Conturile in care puteti face donatii sunt:

Titular cont: Lospa Simina Alina

RO04INGB 0000999904945899 – RON

RO72INGB0000999904945936 – EURO

Advertisement

COD SWIFT: ingbrobu
Banca ING Bucuresti Romania