Connect with us

News

Simona Gherghe paraseste Romania?

Simona Gherghe este iremediabil indragostita de Grecia, tara in care alege an de an sa isi petreaca vacanta de vara. In plus, vedeta tv a marturisit ca o bate chiar si gandul ca la un moment dat sa paraseasca definitiv Romania in favoarea Greciei.

Publicat

pe

simona-gherghe

Simona Gherghe a intrat oficial in vacanta, asa ca se pregateste intens de momentul in care va pleca alaturi de iubitul ei, Razvan, in Grecia. Aceasta este destinatia pe care vedeta tv o puncteaza in fiecare vara, deoarcere i-a cucerit inima inca de la prima vedere.

Conform ziarului Libertatea, Simona a declarat chiar ca se gandeste ca la un moment dat sa paraseasca definitiv Romania in favoarea Greciei.

“Iubesc oamenii de acolo, peisajele, marea, mancarea. Ma gandesc serios sa ma mut acolo”, au fost cuvintele vedetei Antena 1.

Desi a preferat intotdeauna sa pastreze discretia in ceea ce priveste viata privata, Simona Gherghe a recunoscut ca traieste de ceva timp o frumoasa poveste de dragoste cu Razvan Sandulescu, cel la bratul caruia radiaza de fericire.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *