Connect with us

Stiri Interne

Simona Gherghe va prezenta Acces Direct alaturi de un barbat celebru

Noul sezon al emisiunii Acces Direct se lanseaza cu o mare schimbare. Simona Gherghe va prezenta alaturi de un barbat celebru.

Publicat

pe

Simona Gherghe va prezenta Acces Direct alaturi de un barbat celebru

Noul sezon al emisiunii Acces Direct revine la Antena 1 luni dupa-amiaza. Pentru prima data in istoria productiei, vor fi doi prezentatori. Simona Gherghe va avea un partener de platou zi de zi, despre care spune ca este “un barbat celebru”. Nu i-a divulgat inca numele, dar spune ca atat ea, cat si publicul il place foarte mult. 

Simona Gherghe, operata intre doua emisiuni

„Prieteni, am o veste buna! Peste doar cateva zile, ne vedem din nou, cu forte proaspete. Din acest sezon, alaturi de mine, va mai fi cineva. Persoana importanta, nu spun cine. imi doream de mult un partener de prezentare si iata ca, acum, impartasesc cu voi aceasta veste. O sa-i aflati numele, in zilele urmatoare. Va dau doar un indiciu: e cineva care stiu ca va place tare, cat si mie, si sunt convinsa ca noua formula o sa va surprinda si-o sa va incante”, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de socializare. 


Se vehiculeaza numele lui Alex Velea, insa ramane de vazut ce artist va fi gazda emisiunii, in conditiile in care va trebui sa fie prezent zi de zi in platou si sa aba si grija de cariera lui muzicala in paralel. 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *