Connect with us

Stiri Interne

Simona Halep are cariera terminată. Cine susține acest lucru!

Din pricina amânărilor repetate ale procesului de suspiciune de dopaj, Simona Halep pierde pe toate planurile. ”I-au terminat cariera”, susține Ion Țiriac, celebrul fost tenismen și unul din cei mai importanți oameni de afaceri din România. Iată ce a declarat.

Publicat

pe

Simona Halep are cariera terminată. Cine susține acest lucru!

Simona Halep pierde de la lună la lună din pricina amânărilor repetate ale procesului de suspiciune de dopaj. Pentru că este suspendată de aproape un an de zile, sportiva pierde pe toate planurile: sportiv, emoțional și financiar.

Ion Țiriac, celebrul fost tenismen și unul din cei mai importanți oameni de afaceri din România, este de părere că s-a ajuns deja în situația în care cariera sportivei este compromisă, mai ales că deja a coborât extrem de mult în ierarhia mondială a tenisului feminin.

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși, e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona”, a declarat Ion Țiriac, potrivit as.ro.

Ultima dată când Simona Halep a concurat pe terenul de tenis a fost în luna august a anului trecut, la US Open. Ulterior, a început scandalul, după ce i-a fost descoperită în organism, în urma unor teste, sustanța roxadustat. A fost suspendată provizoriul, însă, de atunci, procesul s-a tot amânat, blocându-i româncei întreaga activitate profesională.

În tot acest timp, Simona Halep a susținut că este nevinovată și că substanța roxadustat a provenit dintr-un supliment alimentar contaminat.

Simona Halep a pierdut un mare contract de sponsorizare după acuzațiile de dopaj

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *