Connect with us

Stiri Interne

Simona Halep începe lupta pentru a dovedi că nu s-a dopat intenționat

Vineri, Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce a fost testată pozitiv la testul de doping de la US Open 2022. Acum, sportiva începe lupta pentru a dovedi că nu s-a dopat intenționat.

Publicat

pe

Simona Halep începe lupta pentru a dovedi că nu s-a dopat intenționat

Simona Halep a fost testată pozitiv cu substanța roxadustat la US Open 2022. În urma acestui rezultat, sportiva a fost suspendată provizoriu provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, pentru dopaj. Pe durata suspendării, Simona nu va mai putea participa la niciun eveniment de tenis organizat de WTA și ITF.

Acum începe lupta! Simona Halep va face totul pentru a dovedi că nu s-a dopat intenționat. Virginia Ruzici, fostul său manager, și-a arătat public sprijinul față de tenismenă. Din primăvară, Simona a pus punct colaborării cu fostul său manager. A anunțat că va lucra în schimb cu suedeza Nina Wennerstrom.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Virginia Ruzici (@virginia_ruzici)

Advertisement

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o atletă și o campioană incredibilă, dar a fost și un model de urmat. Simona este o persoană cu un spirit sportiv, integritate și onestitate impecabile.

Sunt profund întristată de evoluția situației. Și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a scris Virginia Ruzici pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Advertisement

„Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă”, a spus și Simona Halep.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *