Connect with us

Stiri Interne

Simona Halep, prima apariție mondenă după scandalul dopajului

În ultimele luni, Simona Halep ține primele pagini ale ziarelor prin prisma scandalului de dopaj în care este implicată. Totuși, sportiva a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe a-și face dreptate. În weekend însă, Simona a ieșit la primul eveniment monden din ultima perioadă.

Publicat

pe

Simona Halep, prima apariție mondenă după scandalul dopajului

Simona Halep s-a numărat în weekend printre vedetele invitate la un eveniment care s-a desfășurat într-o locație celebră din București. Gala Fundației Renașterea a reunit numeroase nume cunoscute din showbiz, sport și mediul de afaceri, ambasadoare ale luptei contra cancerului la sân.

Este pentru prima oară când Simona participă la un astfel de eveniment de la debutul scandalului de dopaj în care este implicată. În ultimele luni, sportiva s-a concentrat exclusiv pe a-și face dreptate în acest caz și a stat departe de lumina reflectoarelor.

La eveniment, Simona a apărut zâmbitoare, părând că a uitat, măcar pentru câteva ore, de situația prin care trece.

Tenismena a purtat o rochie roz, culoare ce de altfel reprezintă lupta împotriva cancerului la sân.

Printre celebritățile prezente s-au mai numărat Mihaela Geoană (Președintele Fundației Renașterea), Amalia Năstase, Camelia Șucu, Amalia Enache, Andreea Esca, Corina Caragea sau Theo Rose.

Simona Halep chiar a urcat pe scenă și a ținut un discurs pe tema luptei împotriva acestei afecțiuni grele.

„Știu cât de importantă este prevenția, așa că le rog pe toate femeile din țara noastră să meargă anual la controalele medicale. Sănătatea este cea mai importantă și asta o spun din tot sufletul, mai ales în aceste momente”, a spus sportiva.