Connect with us

Stiri Interne

Simona Halep revine la US Open. Scapă de acuzațiile de dopaj?

Deși în prezent este suspendată temporar și așteaptă verdictul în procesul prin care este acuzată de dopaj, Simona Halep a fost inclusă pe lista preliminară a jucătoarelor înscrise la US Open.

Publicat

pe

Simona Halep revine la US Open. Scapă de acuzațiile de dopaj?

Simona Halep este suspendată provizoriu în urma acuzațiilor de dopaj cu roxadustat după un test anti-doping efectuat la US Open 2022. În urmă cu trei săptămâni, sportiva a avut, după o așteptare de aproape un an, prima audiere în acest proces. Acum, Simona așteaptă verdictul din partea tribunalului independent Sports Resolutions.

În ciuda acestui fapt, numele Simonei apare pe lista preliminară a jucătoarelor înscrise la US Open. Lista a fost făcută publică de organizatorii turneului de Grand Slam. Conform hotnews.ro, numele sportivei din România este trecut cu asterisc. Organizatorii spun că participarea ei la competiție depinde de verdictul primit în cadrul procesului.

La ediția din acest an a US Open vor mai participa alte patru sportive din țara noastră. Este vorba despre Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Patricia Țig.

După aflarea verdictului oferit de Sports Resolution, Simona va putea face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)