Connect with us

Stiri Interne

Simona Patruleasa a facut cel mai avansat set de analize din Romania, Health 360, la Centrul Provita

Simona Patruleasa acorda o mare atentie sanatatii sale si, in scop de preventie, a facut un set complet de analize, Health 360, de la Centrul Provita, set considerat cel mai avansat din Romania.

Publicat

pe

Simona Patruleasa a facut cel mai avansat set de analize din Romania, Health 360, la Centrul Provita

Vedeta de televiziune si-a alocat o intreaga zi pentru a face toate investigatiile necesare sub atenta supraveghere a unui medic coordonator.

Spre deosebire de analizele clasice precendente, realizate pana acum, de aceasta data a fost vorba de investigatii amanuntite, complete, pentru care s-a apelat la cea mai dezvoltata tehnologie medicala.

“De sanatatea mea are nevoie fetita mea, familia mea, toti cei dragi! Este foarte important sa stim ce se afla cu adevarat in corpul nostru si sa actionam, la nevoie, in timp util, in cazul in care descoperim probleme de sanatate. Am trecut pragul celor 40 de ani si am decis ca, o data pe an macar, sa fac un set complet de analize la clinica Provita, mai exact pachetul Health 360, personalizat conform varstei mele.

La clinica am avut alaturi tot timpul un medic coordonator extrem de amabil care a supervizat intreaga serie de analize. Am facut un examen clinic general, apoi investigatii de laborator si imagistica (EKG, ecografie abdominala, screening de melanom), o evaluare a nutritiei si a nivelului de stres, o evaluare kinetoterapica prin metoda Backfix, pentru ca in final sa am un examen Whole Body MRI, cu o aparatura de ultima generatie, un RMN al intregului corp care te scaneaza din cap pana in picioare pentru a descoperi, amanuntit, orice posibila problema de sanatate.

Advertisement

Am fost impresionata de nivelul tehologic atat de avansat si de profesionalismul medicilor de la Provita. De exemplu, mamograful cu tomosinteza este astfel conceput incat nu ofera presiune mare asupra sanului, iar mamografia nu doare asa cum se intampla la examenele clasice. Apoi, am facut o ecografie abdominala amanuntita la singurul mamograf din tara care reda rezultatul corect in proportie de 100%. Dupa analize, medicul coordonator iti ramane consultant pe termen lung. Il puteti suna, ii puteti pune intrebari pentru orice nelamurire. Este mare lucru sa ai aproape un astfel de specialist. Va recomand cu sinceritate sa faceti, la randul vostru, acest check-up complet, macar o data pe an, pentru ca de sanatatea voastra depinde linistea celor din jur si bunul mers al vietii acestora”, declara Simona Patruleasa.

Setul complet de analize Health 360, de la Provita (www.centrul-provita.ro), HEALTH 360, presupune o anamneza alaturi de medicul coordonator, dr. Alina Teodoru, medic specialist medicina de familie. Dr. Alina Teodoru face parte din echipa Provita, o echipa unita de profesionisti, specializati in Europa si Statele Unite.

Investigatiile de laborator si cele imagistice sunt alese pentru a oferi rezultate relevante privind riscuri crescute ale unor afectiuni pentru categorii de varsta si sex, toate pentru a indica prezenta oricarei anomalii sau chiar boli.

Evaluarea de nutritie este realizata de dr. nutritionist Luminita Florea, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice

HEALTH 360 reprezinta un set complex de investigatii medicale cu scopul de a depista afectiuni aflate intr-un stadiu incipient.

Advertisement

Variantele executive ale pachetelor includ pe langa cele din pachetul de baza: cum ar fi cele legate de patologia coloanei vertebrale a adultului generata de regula de activitatea statica (pozitia prelungita stand pe scaun in masina sau la birou) alternata accidental cu momente de solicitare dinamica intensa depasind capacitatea de preluare fiziologica a efortului.

Evaluarea de stres este realizata de dr. Dana Stejar, medic specialist psihiatrie, competenta psihoterapie.

RMN-ul intregului corp (whole body RMN) este o investigatie de screening de ultima generatie, realizata cu RMN 3 Tesla, ce permite depistarea de focare tumorale oncologice. Aceasta investigatie se recomanda pentru controalele periodice dar si ca investigatie preventiva.

Ecografie de stres permite identificarea unor eventuale anomalii de functie cardiaca, responsabile pentru simptomatologia pacientului si care nu sunt evidente in conditii de repaus.