Connect with us

News

Cum a reusit Simona Patruleasa sa ramana insarcinata

Simona Patruleasa este fericita ca va aduce pe lume primul copil. Vedeta Kanal D a urmat un tratament special pentru a ramane insarcinata care, in ciuda unor procedee dureroase, cum au fost cele peste 300 de injectii pe care si l-a administrat singura, a dat rezultatele asteptate.

Publicat

pe

Medicii i-au taiat Simonei Patruleasa, in mai multe randuri, orice speranta in dorinta de a deveni mama. I-au spus ca, din pacate, nu poate ramane insarcinata.

Vedeta Kanal D a fost pe punctul de a renunta la orice tratament si a se gandi la o posibila adoptie sau chiar sa apeleze la o mama surogat.

Din fericire, insa, a descoperit o metoda care i-a dat sansa sa poarte in pantec propriul copil.

„M-am gandit la o mama surogat , la donare de ovocite, am studiat toate posibilitatile. In final, am apelat la tratamente. Trei, nu 100, cum s-a tot spus. La cel din urma mi-am facut injectii singura in abdomen, dupa calculele mele, 300 de injectii dureroase si traumatizante, si au dat rezultate.

Nu e un secret faptul ca am apelat la fertilizare in vitro pentru ca noi ne-am dorit atat de tare un copil incat ne-am gandit la toate variantele posibile.

Medicii mi-au spus: «Nu o sa poti sa fii mama». A cazut ca un trasnet peste mine. Nu m-am putut obisnui cu ideea, drept care nici nu am renuntat. A fost un moment foarte greu. Am suferit foarte mult si m-am gandit daca ma voi putea descurca singura sau daca voi avea nevoie de ajutor.

In Romania, din pacate, a cere ajutorul cuiva este o rusine, dar nu este asa. In momentul in care recunosti ca ai o problema si vrei sa te deschizi in fata cuiva, mi se pare extraordinar.

M-am gandit chiar la varianta unei mame-surogat, m-am interesat daca la noi in tara e posibil sa apelez la așa ceva. M-am gandit la absolut tot ce este omenesc posibil pentru a avea un copil.

Bineinteles, am vorbit cu Sabin, care era uimit de pornirea mea și de cat de hotarata sunt. Pana la urma am ales alta varianta. Am facut o fertilizare in vitro si mi-a reusit. Am facut tot ce-i omeneste posibil pentru a avea acest copil”, a declarat Simona intr-un amplu interviu acordat Andreei Marin pentru www.scoalamamelor.ro.