Connect with us

Stiri Interne

Simona Pătruleasa și-a sărbătorit fiica printr-o petrecere ca în povești la Miramagica Park din Orășelul Copiilor

Simona Pătruleasa i-a făcut fiicei sale o surpriză de neuitat. Micuța Ingrid a împlinit zilele trecute șase ani și a avut parte de o petrecere ca în basme în cel mai nou spațiu de joacă pentru cei mici din Orășelul Copiilor, Miramagica Park.

Publicat

pe

Simona Pătruleasa și-a sărbătorit fiica printr-o petrecere ca în povești la Miramagica Park din Orășelul Copiilor

Este vorba de un spațiu de aproape 1000 de metri pătrați unde, alături de prietenii săi, Ingrid s-a jucat preț de mai bine de patru ore. Au înotat în piscina cu bile colorate, s-au urcat în labirintul cu obstacole, s-au dat în tobogane, s-au întrecut la jocurile mecanice, în simulatoarele de mașini și motociclete și chiar au trăit o experiență cu totul nouă în România: s-au plimbat în Mini City, un oraș în miniatură care include supermarket, bancă, restaurant pizzerie, poștă și chiar un cabinet veterinar.

„Copiii au avut parte și de momente de divertisment oferite de doi moderatori care i-au invitat la dans și la fel și fel de probe distractive. Inclusiv pe scena din incinta locului de distracție unde au dansat și alături de cele trei mascote Miramagica.

Ingrid a radiat de bucurie știind că este înconjurată de prietenii săi și de membrii ai familiei într-un loc atât de frumos. A dansat și a alergat bucurându-se de toate atracțiile Miramagica, un loc minunat”, povestește Simona Pătruleasa.

Momentul tortului a fost unul foarte emoționant. Avându-i alături pe părinții ei, Ingrid a suflat în lumânări și a fost copleșită de urările de felicitare ale tuturor invitaților, bucurându-se inclusiv de ultimul weekend de vacanță înaintea începerii anului școlar.

Advertisement

Spațiul de joacă indoor unde și-a serbat ziua Ingrid este deschis din vara acestui an în Parcul Tineretului București, zona Orășelul Copiilor. Miramagica Park este dotat cu toate facilitățile necesare unui spațiu de joacă modern, la standarde europene, pentru copii cu vârsta între 1 și 12 ani.

Spațiul de 1000 de metri pătrați este dotat inclusiv cu scenă și sonorizare, fiind un loc ideal pentru petrecerile aniversare, corporate ori pentru serbări de grădiniță sau școală.

Inca o zi reusita, in continuare vacanta! @miramagicapark( Orășelul copiilor) Cel mai bun tort! @cofetariaclaus

A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof) on

Va multumim pentru cea mai reusita petrecere , Lucia si Sorin! @miramagicapark (Oraselul Copiilor)

A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof) on

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *