Connect with us

ADPM Cool

Skrillex, premiat cu opt Grammy, vine la Electric Castle

Skrillex, megastarul dorit de toate festivalurile mari din lume, va ajunge pentru prima dată in România. Electric Castle Festival îl confirmă pe Skrillex, alături de Elliphant, Venetian Snares, Coma, Manudigital și mulți alții, pentru o ediție mai mare ca niciodată: opt scene și un nou setup de festival.

Publicat

pe

NEW YORK, NY - JUNE 20: DJ Skrillex performs at the Samsung Galaxy S III Launch hosted by Ashley Greene at Skylight Studios on June 20, 2012 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for Samsung)

Opt premii Grammy, mai multe titluri de „artist of the year” si clipuri cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube, cu un record de 410 de milioane de vizualizări doar pentru „Bagarang”, dar mai ales respectul unei întregi industrii. Pe scurt, palmaresul lui Skrillex, un necunoscut pentru cei care asculta pop sau rock, dar o legenda pentru iubitorii de muzica electronica. Acestia vor avea ocazia sa-l vada vara aceasta, la festivalul Electric Castle, care va avea loc la Castelul Bontida, din judetul Cluj, intre 14 si 18 iulie. 

Skrillex EC 2

De la debutul din 2010, cu „My name is Skrillex”, artistul apare constant în clasamente fie prin compozițiile proprii, fie prin producțiile și colaborările pe care le semnează alături de Korn, Diplo, Bring Me The Horizon, Rusko și mulți alții.

Festivalul-Electric-Castle-8-0

Din eșalonul de vârf al muzicii electronice, si Pan-Pot va urca pe scena de la Bontida. Show-urile lor sunt atât de diferite, încât orice prestație e o nouă abordare a muzicii electronice, spun fanii, iar Pan-Pot experimentează la fel de bine în house, techno, dance și orice altceva.

Electric-Castle

Pentru prima dată într-un show live după 10 ani petrecuți în studiouri, Venetian Snares este propunerea organizatorilor pentru adepții genului breakcore. Muzicianul canadian este foarte prolific și experimentează mereu și alte zone ale muzicii electronice decât cea care i-a adus consacrarea.  Primul său turneu mondial este generat de noul album „Traditional Synthesizer Music” ce va apărea în aprilie.

EC Bontida

Coma și Aria Urbană, două trupe cu stiluri foarte diferite din lumea rock-ului românesc, au acceptat invitația organizatorilor de a completa lista trupelor locale. Pentru că muzica clasică nu putea lipsi nici anul acesta de la castel, organizatorii propun un proiect foarte interesant, Blanilla & The Flying Orchestra

Electric C

Organizatorii Electric Castle Festival regândesc întreaga structură a evenimentului, care va include anul acesta 8 scene. Scena principală va fi mutată, iar castelul în sine va deveni o scenă vie, animată de proiecții 3D, lasere și lumini. Anul trecul, numarul biletelor vandute a trecut de o suta de mii, iar organizatorii se asteapta ca anul acesta sa vina si mai multi iubitori de muzica electronica, mai ales din afara tarii.

Electric Castle Bontida

Campania de vânzare a abonamentelor se va încheia în 11 martie. Până atunci, prețul unui abonament pentru cele 4 zile de festival este 329 de lei. Lista completa a artistilor care vor urca pe scenele festivalul poate fi gasita pe site-ul oficial. Printre ei, se numara: Bastille, Bring Me The Horizon, Paul Kalkbrenner, Rusko, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari,  Babylon Circus si multi altii.