Connect with us

Cinenews

SkyShowtime a intrat în România. Cât costă abonamentul comparativ cu Netflix și Disney+

SkyShowtime, o nouă platformă de streaming, s-a lansat oficial în România, făcându-le concurență celor deja existente. Iată cât costă abonamentul în comparație cu Netflix și Disney+, dar și ce titluri sunt disponibile pe platformă.

Publicat

pe

SkyShowtime a intrat în România. Cât costă abonamentul comparativ cu Netflix și Disney+

Piața platformelor de streaming se diversifică în România. SkyShowtime a intrat în România și face concurență platformelor deja existente, precum Netflix, HBO Max sau Disney+.

Lansarea noii platforme de streaming vine și cu un preț redus pentru primii abonați. Astfel, prețul unui abonament făcut până la 11 aprilie este de 1.99 euro. După această dată, prețul va crește la 3.99 dolari. Este important de menționat că persoanele care își fac abonament până pe 11 aprilie vor beneficia „pe viață” de acest preț la jumătate.

Prețul abonamentului este unul mai mic în comparație cu cele propuse de alte platforme de streaming existente în România. Spre exemplu, la Netflix prețul abonamentului pornește de la 4.99 de euro și ajunge până la 11.99 euro pe lună. La Disney+, abonamentul lunar este de 29.99 lei. Există însă și varianta abonamentului anual, cu un preț total de 299.90 de lei. Pentru HBO Max, abonații plătesc fie 4.99 euro pe lună, fie 39.90 de euro pe an.

Advertisement

Pe SkyShowtime, toate producțiile vor fi subtitrate în limba română. Printre filmele și serialele disponibile sunt Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, The Bad Guys, American Gigolo, Law & Order Sezonul 21, Star Trek: Strange New Worlds sau Vampire Academy.