Connect with us

Carusel

Smiley, cel mai bogat artist roman! A facut 1 milion de euro in 2013!

Exista si artisti romani care reusesc sa adune in conturi sume exorbitante, iar unul dintre ei pare sa fie Smiley, care a castigat in 2013 nu mai putin de 1 milion de euro. Cea mai mare parte din aceasta suma provine din muzica, iar restul din contracte publicitare si din contractele cu PRO TV pentru „Vocea Romaniei” si „Romanii au talent”.

Publicat

pe

smiley-mtv-ema

Conform Libertatea, Smiley este cel mai profitabil artist roman al anului 2013, acesta reusind sa adune in conturi peste 1 milion de dolari. Smiley a avut numeroase concerte in acest an, care l-au imbogatit cu 600.000 de euro. La acesti bani se adauga 250.000 de euro castigati in urma mai multor campanii publicitare si 150.000 de euro, bani veniti de la PRO TV in urma contractelor pentru „Vocea Romaniei” si „Romanii au talent”.

Se pare ca Smiley este foarte bine gestionat in materie de finante si nu face cheltuieli exagerate. In ultimii ani, Smiley a strans bani pentru a-si face o vila in Cernica, al carui cost s-a ridicat la suma de 200.000 de euro. Se pare ca vila a fost facuta dupa un proiect gandit tocmai de artist.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *