Connect with us

Stiri Interne

Smiley și Dana Budeanu, reacții opuse la cazul Andreea Esca

Momentul în care Andreea Esca a povestit, live la tv, calvarul prin care a trecut în urma infectării cu COVID-19, a stârnit diverse reacții. Nu doar din partea oamenilor de rând, ci și a câtorva vedete.

Publicat

pe

Smiley și Dana Budeanu, reacții opuse la cazul Andreea Esca

De departe cel mai fierbinte subiect al săptămânii îl constituie declarațiile făcute luni seară de Andreea Esca. După două săptămâni în care s-au făcut o mulțime de speculații pe seama acestui subiect, aceasta a vorbit despre coșmarul prin care a trecut în ultima vreme. Ea, soțul și fiul ei au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și internați în spital. Soțul vedetei, Alexandre Eram, a făcut o formă severă a bolii și mutat la Terapie Intensivă, acolo unde s-a luptat pentru viața lui.

Declarațiile Andreei Esca de la Știrile Pro TV au stârnit diverse reacți în mediul online. Atât din partea oamenilor de rând, cât și a câtorva persoane publice.

„Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declaraţie a fost greşeală imensă pentru ea. Nu pentru corona, pentru Covid, pentru ea! Părerea mea, pe care i-am şi spus-o, mă rog, când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc.

De ce? Pentru că aşa cum se întâmplă în ţările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-aţi ştiut să faceţi nimic în această pandemie, voi toţi, care vă ocupaţi de pandemie!”, spune Dana Budeanu.

Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu….

Publicată de Smiley pe Marţi, 21 iulie 2020

Pe de altă parte, Smiley a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Observ un trend general de a nu crede în nimic. Nici în Covid, nici în medici sau oameni, în ştiinţă sau în Dumnezeu. Poate putem, totuşi, prin declaraţia Andreei Esca, să învăţăm să avem mai multă grijă de noi şi să ne ferim de boală, doar atât. O cunosc şi ştiu prin ce a trecut. Din păcate nu e singură mea cunoştinţă personală care a avut Covid. Boală asta există şi se răspândeşte foarte uşor. Va rog să aveţi grijă de voi cu responsabilitatea celor care ştiţi că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor”.

Mărturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred în COVID-19?

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *