Connect with us

Stiri Interne

Smiley şi Gina Pistol dezvăluie motivul pentru care se ceartă uneori

Smiley, Gina Pistol și fetița lor formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc. Deși cei doi se înțeleg de minune și se iubesc la nebunie, ca în orice familie există uneori și discuții în contradictoriu. Iată care este motivul pentru care cei doi se ceartă câteodată.

Publicat

pe

Smiley şi Gina Pistol dezvăluie motivul pentru care se ceartă uneori

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproximativ cinci ani. La început, au preferat să fie cât mai discreți și să vorbească public foarte puțin despre povestea lor. Lucrurile s-au mai schimbat de când au devenit părinți. Cei doi se afișează acum mai des împreună pe rețelele de socializare și vorbesc despre viața de familie.

Se înțeleg de minune și se iubesc la nebunie. Este însă de la sine înțeles că uneori, ca în orice cuplu, mai există și discuții în contradictoriu. Recent, Smiley a dezvăluit de ce se ceartă câteodată cu Gina Pistol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Advertisement

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e. Când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet. Tot îmi spune Gina că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a declarat Smiley, conform wowbiz.ro.

Gina Pistol este obsedată de curățenie, după cum chiar ea a declarat public. Are nevoie ca toate lucrurile să fie în ordine în jurul ei pentru a funcționa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Advertisement

Cu cine seamănă micuța Josephine?

„Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele”, a povestit recent artistul.