Connect with us

Stiri externe

Socrul Prințesei Diana a murit la 26 de ani de la accidentul în care i-a murit fiul

Miliardarul Mohamed Al Fayed, socrul Prințesei Diana și tatăl lui Dodi Al Fayed, a murit la vârsta de 94 de ani. Decesul său a survenit la 26 de ani distanță de accidentul tragic în care i-a murit fiul. Omul de afaceri a deținut celebrul magazin Harrods din Londra.

Publicat

pe

Socrul Prințesei Diana a murit la 26 de ani de la accidentul în care i-a murit fiul

Mohammed Al Fayed, tatăl lui Dodi Al Fayed, s-a stins din viață pe data de 30 august, la vârsta de 94 de ani. Omul de afaceri egipteană avea o avere estimată la peste 900 de milioane de lire sterline. Acesta a fost proprietarul magazinului Harrods din Londra și a echipei de fotbal Fulham.

Socrul Prințesei Diana era născut în Egipt și a construit un imperiu de business mai întâi în Orientul Mijlociu. Apoi, în anii 1970, s-a mutat în Marea Britanie, unde și-a extins afacerile.

Decesul acestuia a survenit la 26 de ani după tragicul accident de mașină în care și-au pierdut viața Prințesa Diana și fiul omului de afaceri, Dodi Al Fayed. Tatăl acestuia din urmă a pus la îndoială ani la rând circumstanțele în care s-a petrecut accidentul, fiind de părere că acesta a fost comandat cu scopul de a-i ucide pe cei doi.

Mohamed a fost cel care a cunoscut-o mai întâi pe Prințesa Diana, în anii 80. S-a întâmplat la un meci de polo la care Diana participa alături de Charles. Ulterior, acesta i-a prezentat pe cei doi și fiului său, Dodi.

Primele zvonuri referitoare la relația dintre Lady Di și Dodi Al Fayed au apărut în 1997, după despărțirea acesteia de Charles.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *