Connect with us

Stiri Interne

Sonia Argint Ionescu, la al doilea semimaraton

Sonia Argint Ionescu s-a numarat printre miile de participanti la semimaratonul ce a avut loc ieri in centrul Bucurestiului. A fost cea de-a doua experienta de acest tip pentru prezentatoarea de la TVR. Iata ce ne declara aceasta.

Publicat

pe

sonia-argint-ionescu-sot-semimaraton

Sonia Argint Ionescu a participat ieri la Bucharest Half Marathon, semimaratonul ce a avut loc in centrul Bucurestiului.

Adepta unui stil de viata sanatos, vedeta TVR s-a antrenat intens in ultima perioada pentru a face fata cu brio provocarii, fiind cea de-a doua experienta a sa de acest tip.

sonia-argint-ionescu-semimaraton-6

Sonia a alergat alaturi de sotul ei, Horatiu, si a incheiat cursa cu brio, desi si-ar fi dorit sa ajunga la finish mai devreme de doua ore.

„Sunt ambasador al Bucharest Half Marathon si in aceasta duminica am alergat pentru a doua oara in viata mea o cursa de semimaraton. De aceasta data mi s-a parut ceva mai dificila decat in toamna. Soare a batut puternic si a fost destul de cald. In plus, anul acesta nu am avut foarte mult timp pentru antrenament si s-a simtit. Ultimii kilometrii au fost grei.

sonia-argint-ionescu-semimaraton-5

Norocul meu ca sotul meu a fost tot timpul langa mine si a stiut exact ce sa-mi spuna pentru a ma motiva sa merg mai departe. I-am zis ca este cel mai bun antrenor! Sper ca la toamna sa fiu bine pregatita si sa reusesc chiar un timp sub 2ore. Pana atunci insa voi mai participa la o cursa dificila, la munte, la DHL Maratonul Stafeta Carpatilor, asa ca mai am ceva de alergat”, a declarat Sonia.

 

Credit foto: Laurentiu Mihai